1000 Tl ye kadar kol önerisi

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
1000
Pc için kol alacağım 1 bin TL'ye kadar çıkabilirim güvenilir, bildiğimiz bir kol varmıdır? Replika ps4 ps5 kollarıda dahil

Hocam olabilir. 1500 tl seviyesinde f710 dan çok daha güzel kollar var diyolar. Dediğiniz kolu bilmiyorum. Ben sadece 1000tl altı için söyledim. Bilmediğim kol hakkında yorum yapmam doğru olmaz. 1000tl altı için en mantıklı şey ikinci el f710. Onun dışında 1500-2000 lerde bildiğim kol yok. 3k da atx battle axe 4k da da cyclone 2 var. Ancak dediğim gibi 1500-2000tl lerde kol bilgim yok.

1200 e claws ın tactikal mortalı iyi midir? sizce
Bütçe esniyorsa şu ürünü alın. Hall effect triggeri var uzun ömürlü olur.

Claws'ın Tactical ürünündeki tam olarak Hall Effect değil galiba ve araştırınca bir kişi 2-3 ay sonra drift sorunu yaşamış.

Bütçe esniyorsa şu ürünü alın. Hall effect triggeri var uzun ömürlü olur.

Claws'ın Tactical ürünündeki tam olarak Hall Effect değil galiba ve araştırınca bir kişi 2-3 ay sonra drift sorunu yaşamış.
Teşekkürler hocam, son bir sorum daha var normalde sol analog aşağıda olan modelleri kullandım hep bu attığınızı görmüştüm önceden sol analogun yukarda olması spor, yarıl oyunlarında bir saatten sonra yorar mı parmağı?

Teşekkürler hocam, son bir sorum daha var normalde sol analog aşağıda olan modelleri kullandım hep bu attığınızı görmüştüm önceden sol analogun yukarda olması spor, yarıl oyunlarında bir saatten sonra yorar mı parmağı?
spor ve yarış oyunlarında genelde kullanılmaz zaten sol alttaki d-pad ben her iki düzendede kullandım bir farkı olmuyor

Hayır, yıl 2008-2014 arası bağlantıdaki gamepad ile PES ve yarış oyunları oynadım. Xbox gamepadine geçince herhangi bir sorun yaşamadım. Alışması zor değil ve yorucu bir kısmı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,785
Üyeler
191,164
Son üye
Hamzakılıç
Geri