Yunus_emre74
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Bütçe
- 1000
Pc için kol alacağım 1 bin TL'ye kadar çıkabilirim güvenilir, bildiğimiz bir kol varmıdır? Replika ps4 ps5 kollarıda dahil
1200 e claws ın tactikal mortalı iyi midir? sizceİkinci el f710 en mantıklı şey. Bu fiyatta, replika falan alma. 2 ay sonra analog drift yaşarsın.
Bütçe esniyorsa şu ürünü alın. Hall effect triggeri var uzun ömürlü olur.1200 e claws ın tactikal mortalı iyi midir? sizce
Teşekkürler hocam, son bir sorum daha var normalde sol analog aşağıda olan modelleri kullandım hep bu attığınızı görmüştüm önceden sol analogun yukarda olması spor, yarıl oyunlarında bir saatten sonra yorar mı parmağı?Bütçe esniyorsa şu ürünü alın. Hall effect triggeri var uzun ömürlü olur.
![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Claws'ın Tactical ürünündeki tam olarak Hall Effect değil galiba ve araştırınca bir kişi 2-3 ay sonra drift sorunu yaşamış.
spor ve yarış oyunlarında genelde kullanılmaz zaten sol alttaki d-pad ben her iki düzendede kullandım bir farkı olmuyorTeşekkürler hocam, son bir sorum daha var normalde sol analog aşağıda olan modelleri kullandım hep bu attığınızı görmüştüm önceden sol analogun yukarda olması spor, yarıl oyunlarında bir saatten sonra yorar mı parmağı?
Hayır, yıl 2008-2014 arası bağlantıdaki gamepad ile PES ve yarış oyunları oynadım. Xbox gamepadine geçince herhangi bir sorun yaşamadım. Alışması zor değil ve yorucu bir kısmı yok.Teşekkürler hocam, son bir sorum daha var normalde sol analog aşağıda olan modelleri kullandım hep bu attığınızı görmüştüm önceden sol analogun yukarda olması spor, yarıl oyunlarında bir saatten sonra yorar mı parmağı?