Full face 10k butce kask arıyorum suan bulduklarim
Nexx y.100
HJC I71
AGV K1s
Nolan n60-6
bütçenin üstüne çıkabilirim belki motorum 3000 watt elektrikli 70 yapiyor en fazla
Almanya da tanıdık var ama kasklar ayni para yinede herhalde
Almanyada çok daha ucuz.
HJC F70 türkiyede 10bin tl iken ordan 6200₺'ye geliyor. Vergi iadesi ile birlikte.
Böyle bir imkan varsa F70 kaçırma. Bütçe daha da artarsa, F70 Carbon, F71, RPHA71 bakabilirsin.
Almanyada çok daha ucuz.
HJC F70 türkiyede 10bin tl iken ordan 6200₺'ye geliyor. Vergi iadesi ile birlikte.
Böyle bir imkan varsa F70 kaçırma. Bütçe daha da artarsa, F70 Carbon, F71, RPHA71 bakabilirsin.
İkinci el kask alınmaz. Kimseye ikinci el önerilmez. 2.elin durumu bilinemez.
Almanyada çok daha ucuz.
İkinci el kask alınmaz. Kimseye ikinci el önerilmez. 2.elin durumu bilinemez.
1-Türkiyede Ruroc satışı yok sadece 2. El alabilirsin.
2-Arkadaş zaten konuya hakim senin yazdıgın kaskı bilmiyor olma ihtimali yok.
3-Direk link atıp bu kaskı al demiyoruz.İkinci el Ruroc kasklara bakabilirsin diyoruz durumu sıfır ayarında bile olabilir.
1-Türkiyede Ruroc satışı yok sadece 2. El alabilirsin.
2-Arkadaş zaten konuya hakim senin yazdıgın kaskı bilmiyor olma ihtimali yok.
3-Direk link atıp bu kaskı al demiyoruz.İkinci el Ruroc kasklara bakabilirsin diyoruz durumu sıfır ayarında bile olabilir.
1. Türkiye'de Ruroc satışı yoksa almayacaksın arkadaşım kafanı düşünüyorsan hayatını düşünüyorsan, almayacaksın.
2. İkinci el kask alınmaz, adam kaç defa yere düşürdü, düştüğünde dış kabukta çatlaklar, kılcal çatlaklar veya kırıklar oluştu mu bilemezsin, eğer oluştuysa zamanla, ön camı kırılan arabada olduğu gibi o çatlak kask boyunca yürüyüp büyüyecektir, rüzgar, sıcak soğuk gibi etmenlerden dolayı. Öyle bir kask en ufak darbelerde bile kafanı korumayacaktır.
3. İkinci el kask ne kadar rafta bekledi ne kadar kafaya giyildi bilemezsin, Ne kadar güneşte durdu, Dış katmanı köpüğü nelere maruz kaldı bilemezsin.
4.Arkadaş benim bahsettiğim kaskı biliyor olabilir, ama fiyatlar aynı herhalde yazdığı için fiyat farkının ne kadar olduğuna değindim. Bunu anlayabilecek yaştasındır diye umuyorum.
5.Direk bu kaskı al demiyorsan, İkinci el al da demeyeceksin arkadaşım. Ne olduğu belirsiz kaskları bu forumda önermeyin yeter. Sen ve senin gibi ikinci elcilerin hep karşısındayım kask konusunda. Çünkü insanların hayatı söz konusu. Arkadaş gitti aldı ikinci el kaskı, bir kaza yaptı 50km ile öldü diyelim, sorumlusu sen olacak mısın?
Hiçbir şey bildiğin yok hala ikinci el kask sıfır ayarında olabilir diye ikinci el kaskı savunuyorsun.
Daha geçen gün LS2 Stream 2 aldım 6100 lira verdim, motorumu daha almadığım için öyle çıkıp da test etme imkanım olmadı ama konfor bakımından gayet rahat önerebilirim.
1. Türkiye'de Ruroc satışı yoksa almayacaksın arkadaşım kafanı düşünüyorsan hayatını düşünüyorsan, almayacaksın.
2. İkinci el kask alınmaz, adam kaç defa yere düşürdü, düştüğünde dış kabukta çatlaklar, kılcal çatlaklar veya kırıklar oluştu mu bilemezsin, eğer oluştuysa zamanla, ön camı kırılan arabada olduğu gibi o çatlak kask boyunca yürüyüp büyüyecektir, rüzgar, sıcak soğuk gibi etmenlerden dolayı. Öyle bir kask en ufak darbelerde bile kafanı korumayacaktır.
3. İkinci el kask ne kadar rafta bekledi ne kadar kafaya giyildi bilemezsin, Ne kadar güneşte durdu, Dış katmanı köpüğü nelere maruz kaldı bilemezsin.
4.Arkadaş benim bahsettiğim kaskı biliyor olabilir, ama fiyatlar aynı herhalde yazdığı için fiyat farkının ne kadar olduğuna değindim. Bunu anlayabilecek yaştasındır diye umuyorum.
5.Direk bu kaskı al demiyorsan, İkinci el al da demeyeceksin arkadaşım. Ne olduğu belirsiz kaskları bu forumda önermeyin yeter. Sen ve senin gibi ikinci elcilerin hep karşısındayım kask konusunda. Çünkü insanların hayatı söz konusu. Arkadaş gitti aldı ikinci el kaskı, bir kaza yaptı 50km ile öldü diyelim, sorumlusu sen olacak mısın?
Hiçbir şey bildiğin yok hala ikinci el kask sıfır ayarında olabilir diye ikinci el kaskı savunuyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü F70 çıktığında geçerli olan sertifika ECE 22.05'ti, Ece 22.06 sertifikası henüz yoktu.
Belli ki boş yapmaya devam ediceksin ama açıklayayım. nasıl bir araba alırken, bir bilgisayar alırken ,bir motor alırken kondisyon durumu belirtiliyorsa kaskı da alırken belirtilir.Sıfır aldıgın kask hiç rafta beklemedi mi sanıyorsun .Sen adama 2. El Golf al 2. El japon alabilirsin dediginde onun yaptıgı kazada sorumluluk alıyor musun.Bir arıza çıkarsa sorumluluk alıyor musun.Senin önerdigin sıfır kaskla kaza yapıp bir şey olursa sorumlulugunu sen alıyor musun.Her şeyin ikinci eli alınır yeterki sen yeterli araştırmanı yap.Araştırma yapmadan alacagın sıfır kask ta ikinci el çıkabilir veya replika çıkabilir.Ruroc türkiyede yoksa almayacaksın da güzel kafaymış umarım uzun süre yaşarsın.
AGV K5s lerin piyasası ne oldu acaba o civara almıştım ben ama dur bakayım.
Edit : 2x olmuş nerdeyse.
Kafa yapına bakarak deneyerek al ama. Arkadaşımın koca kafasına AGVnin hiçbir kaskı olmuyor mesela.
Edit2 : Almanya imkanı varmış K5-s devreye tekrar girer 10-13k ya alabilirsin. Ekstra vergi iadesi alırsan şükela olur. K6 bile alabiliyorsun nerdeyse 14 bine.
Bu kask mesela TR de 18 bin . Bende bunu kullanyorum şuanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almanya imkanı varsa HJC Rpha 11 ve K6 dan birini tercih ederim. HJC Rphalarda çok fazla iconic model var joker spiderman falan şekil şukul olsun dersen.
Ama dediğim gibi denemeden asla alma hele yurtdışından falan getireceksen aldığın riske değmez. Öyle ölçüyle mölçüyle anlayamazsın kaskı