Neler Yeni

1000TL ile Borsa

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Mantık çok basit kimse satmıyor. Borsaya 2 ayda yaklaşık 1m kişi girdi bunların belki %30'u kişilerin farklı hesaplardan girmek için eşine dostuna açtığı hesaptır geriye kalan ise halka arzları duyup gelen kişilerdir. Eğer hisseyi satan olmazsa düşmez.
Kimse satmıyorsa biz nasıl alcaz 🤠

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Elimde kaybetmekten korkmadığım 1000 liram var. Borsa İstanbul'a basılır mı? Basılırsa 2 ayda para ne kadar olur?
Bu işlerde 5000 dolar kaybetmiş biri olarak.Tecrüben yoksa ve profesyonel değilsen hiç bulaşma.elindeki para 10 tl dahi olsa kaybetmekten iyidir

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bu işlerde 5000 dolar kaybetmiş biri olarak.Tecrüben yoksa ve profesyonel değilsen hiç bulaşma.elindeki para 10 TL dahi olsa kaybetmekten iyidir
Nasıl kaybettin rica etsem söyleyebilir misiniz.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Klasik olacak ama birincisi borsa kumarhane veya iddia değildir yatırım yeridir bunu unutma. İkincisi ise bilmediğiniz şirketin hissesini alma.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Klasik olacak ama birincisi borsa kumarhane veya iddia değildir yatırım yeridir bunu unutma. İkincisi ise bilmediğiniz şirketin hissesini alma.
İnsanlar al-sat yaparak veya saçma saçma hisseleri seçerek batıyorlar sonra borsa da suç arıyorlar. Güzel bir şirkete yatırım yapıp da batan kaç kişi vardır acaba.

d4rk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mert
Elimde kaybetmekten korkmadığım 1000 liram var. Borsa İstanbul'a basılır mı? Basılırsa 2 ayda para ne kadar olur?
1k ilede olur 5 tl ilede olur tamamen nerde ne yapıcağını bilmek önemli olan.
Arkadaşlar olmaz vs demiş ama pek tekip etmiyorlar geliba borsayı. Doğru zamanda girip doğru zamanda çıkarsan güzel paralar kazanırsın.

Keyfen

80+ Bronze
Kardeşim gates of olympus a giriyosun ya çıkıyosun ya batıyosun çokta kafaya takmıyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Nasıl kaybettin rica etsem söyleyebilir misiniz.
Ben direkt borsadan hisse alımı değilde forex yatırımı yapıyordum kaldıraçlı ve riski çok yüksek.5 bin dolarımı 15 bin dolar yapıp cahil gibi kazandığım parayı çekmedim hırs yapıp daha da kazanırım dedim ama elimdekinden de oldum.1000 tl ile tatmin olmazsın sana çok bi getirisi olmaz ama kaybetsende üzülmezsin.10 tl dahi yatırsan gece uykularından olursun telefondan kendini alamazsın her dk yükseldimi düştümü diye bakıp sosyal hayattan koparsın.Dediğim gibi hiç girme git o parayı ye ve borsa defterini kapat😂.yada eğitim al bilinçli yatırımcı ol o zaman psikoloji yönetimin çok daha iyi olur

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben direkt borsadan hisse alımı değilde forex yatırımı yapıyordum kaldıraçlı ve riski çok yüksek.5 bin dolarımı 15 bin dolar yapıp cahil gibi kazandığım parayı çekmedim hırs yapıp daha da kazanırım dedim ama elimdekinden de oldum.1000 TL ile tatmin olmazsın sana çok bi getirisi olmaz ama kaybetsende üzülmezsin.10 TL dahi yatırsan gece uykularından olursun telefondan kendini alamazsın her dk yükseldimi düştümü diye bakıp sosyal hayattan koparsın.Dediğim gibi hiç girme git o parayı ye ve borsa defterini kapat😂.yada eğitim al bilinçli yatırımcı ol o zaman psikoloji yönetimin çok daha iyi olur
Geçmiş olsun 5000 dolar 100k yapar az değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Geçmiş olsun 5000 dolar 100k yapar az değil.
Teşekkürler kaybettğim zaman dolar yaklaşık 5 tl civarındaydı ama yinede yüksek bi meblağ.Toparlanmam kolay olmadı ama bidaha açmamak üzere o defteri kapattım.Elime geçen her fazla parada bilgisayarımı upgrade ediyorum mis gibi keyfime yatırım yapıyorum 😂

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ben direkt borsadan hisse alımı değilde forex yatırımı yapıyordum kaldıraçlı ve riski çok yüksek.5 bin dolarımı 15 bin dolar yapıp cahil gibi kazandığım parayı çekmedim hırs yapıp daha da kazanırım dedim ama elimdekinden de oldum.1000 TL ile tatmin olmazsın sana çok bi getirisi olmaz ama kaybetsende üzülmezsin.10 TL dahi yatırsan gece uykularından olursun telefondan kendini alamazsın her dk yükseldimi düştümü diye bakıp sosyal hayattan koparsın.Dediğim gibi hiç girme git o parayı ye ve borsa defterini kapat😂.yada eğitim al bilinçli yatırımcı ol o zaman psikoloji yönetimin çok daha iyi olur
Borsa da yatırım yapıp kaybetmek imkansız, siz maalesef yatırım yapmamışsınız. Kaldıraçlı işlemlerde tecrübe gereklidir ama hisse de sadece sağlam bir şirkete yatırım yapsanız bile veya 30 dakika okuma ile bir şirkete yatırım yaparak kazanabilirsiniz. Borsa da yatırım yapıpta kaybeden olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,464
Üyeler
160,850
Son üye
cilgingitar
Top Bottom