1000TL Klavye Önerisi

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
1000TL civarı klavye önerir misiniz, tercihen mekanik, Türkçe q ve bilek destekli.

logitech g213 al ben onu kullanıyorum baya iyi bir klavye sonuna kadar tavsiye ederim 1-1.5 yıldır kullanıyorum

Yaw kardeşim adam membran klavyeye 1k mı versin şaka mısın
evet, galiba sizinde "mekanik klavye olmayan her klavye klavye değildir" anlayışınız var.
sesi az, görünüşü güzel, ve sakin durmasını isteyen kişi membran,
ama sabahın köründe çatur çutur ses gelmesini, çok kaba durmasını, ve dakka başı tuşu istediği gibi fırlatabilmesini isteyen herkes mekanik alabilir.

evet, galiba sizinde "mekanik klavye olmayan her klavye klavye değildir" anlayışınız var.
sesi az, görünüşü güzel, ve sakin durmasını isteyen kişi membran,
ama sabahın köründe çatur çutur ses gelmesini, çok kaba durmasını, ve dakka başı tuşu istediği gibi fırlatabilmesini isteyen herkes mekanik alabilir.
Sen daha switchlerle tanışmamışsın anladııım. Membran klavyelerin ömrü az olur ve max ederleri 300dür

İstediğiniz özellikler Gmaepower Claypso alabilirsiniz ama o parayı bence hak etmez, kötü değil ama ederi 1k da değil.

1000TL civarı klavye önerir misiniz, tercihen mekanik, Türkçe q ve bilek destekli.
ben olasm o fiyatlara %60 %75 klavye bakardım bilek desteği illa istiyorum derseniz membran bakacaksınız ki o para membrana hayatta verilmez.

Gamepower Ogre kullanıyorum. yorumların aksine çok memnunum. çok hafif yay sesi var ama rahatsız etmiyor

elimde rampage k60 beyaz var bilek destekli isterseniz yazabilirsiniz ucuza bırakiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,941
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri