1000tl Rc Araba Önerisi

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Selamlar, maksimum 1000₺ RC araba arıyorum, ev içinde kullanacağım için ofroad yerine drift veya düz tarzda olursa iyi olur. Banggooda ürünler var ancak bilgim olmadığı için sormak istedim. Ayrıyetten aliexpresste var mı?

Mendebur Lemur genelde Banggood'tan alışveriş yapıyordu. Aliexpress'te de vardır muhtemelen.

Ev tarla gibi değilse o paraya evde RC araba saçma olur.
Hocam odam ayrı bir daire olarak yapılmış yani mutfak yatak koltuklar vs tek bir oda içinde ancak sonradan diğer şeyler yapılmadı ve odamda şuan sadece 1 tane dolap var yani siz düşünün :D
Mendebur Lemur genelde Banggood'tan alışveriş yapıyordu. Aliexpress'te de vardır muhtemelen.
Hocam videosunu kaçırmam ancak onun ürünleri çok pahalı oluyor.
O fiyatlara keyfini çıkarabileceğin bu olabilir. Satıcının puanı düşük başka bir siteden bulabilirsin istersen.
Hoocam bu ürünü biliyorum ancak pek bana hitap etmiyor.
RC car şu ürünü buldum drift için güzel ve ucuz diyorlar nasıl sizce? Aslında bu veya bunu almak istiyorum ancak ilk attığım arabada işimi görebilecek gibi geldi.

Şu videodaki aracı bulabilirsen fena değil aslında. Ev için bu tarz ufak şeyler gider anca.

B

Bunun incelemeleri:
Hocam bu videoların ikisini izledim ancak araç ofroad pek bana hitap etmiyor .

Şu videodaki aracı bulabilirsen fena değil aslında. Ev için bu tarz ufak şeyler gider anca.
Wltoys K969 Güzele benziyor biraz araştırıp bu ve bununla karşılaştırayım.
Banggood a bak derim
Hocam bakıyorum zatende bir kaç model var hangisi daha iyi anlayamıyorum.

Hocam bu videoların ikisini izledim ancak araç ofroad pek bana hitap etmiyor .

Wltoys K969 Güzele benziyor biraz araştırıp bu ve bununla karşılaştırayım.

Hocam bakıyorum zatende bir kaç model var hangisi daha iyi anlayamıyorum.
Şu üçüncü mükemmel ötesi görünüşü falan da, bir küçücük RC arabaya 120 dolar vermek saçmalık cidden bence. İkinciyi yada birinciyi alın geçin, kendi fikrimi söylüyorum. İkinci daha iyi bence, birinci kalitesiz hissetirdi nedense.

Şu üçüncü mükemmel ötesi görünüşü falan da, bir küçücük RC arabaya 120 dolar vermek saçmalık cidden bence. İkinciyi yada birinciyi alın geçin, kendi fikrimi söylüyorum. İkinci daha iyi bence, birinci kalitesiz hissetirdi nedense.
Videolarında vs güzelde üst cap'ini (Üst taraf) beğenmedim bende. Hocam birde kafa dağıtacak bir şey lazım her şey pahalı olduğu için pek takmıyorum artık.
Edit: 2 ve 3. sü büyük araçlarmış muhtemelen 1. sini alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,699
Üyeler
185,787
Son üye
muhammed2131
Geri