evet telefondantelefondan mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece oyunlarda rahatsız ediyor iş yerinde daha kötü internet olmasına rağmen aynı sorunu yaşamıyorum
HOCAM NEDEN BAĞIRIYOSUNUZEĞER WİFİ'INIZ 2 KANALLI VE TELEFONUNUZ 2.4GHz KANALINA BAĞLI İSE , DÜŞÜK VERİM ALMANIZ GAYET OLAĞAN
ZİRA YENİ WİFİ'LERDE 5GHZ BİZLER İÇİN, 2.4GHZ KANALI DA TELEVİZYONA V.S BAĞLAMAK İÇİNDİR. 2.4GHZ KANALI BENİM DE DÜŞÜK AMA 5GHZ İLE AT KOŞTURUYORUM
kanka bağırmadım, iş yerinde de öyle diyorlar mail atarken.. gözüme daha hoş geliyor ya hahahahHOCAM NEDEN BAĞIRIYOSUNUZ
Anladım hocam caps lockla yazmak internet aleminde bağırmak olarak anlaşıldığı için mesajınızı okurken içimden bağıra bağıra okudum alışkanlık olmuş artıkkanka bağırmadım, iş yerinde de öyle diyorlar mail atarken.. gözüme daha hoş geliyor ya hahahah
HAYKIRARAK OKUDUN DEMEK AHHAFHAPDIFHJAPGJ KUSURA BAKMA KANKAMAnladım hocam caps lockla yazmak internet aleminde bağırmak olarak anlaşıldığı için mesajınızı okurken içimden bağıra bağıra okudum alışkanlık olmuş artık
bi komiğime gidiyor böyle yine aynı şekil okudum randomunuzu sanki filmlerde ki kötü karakter gülüşü gibi okudum içimden neyse biraz boş yaptık hadi iyi günler hocamHAYKIRARAK OKUDUN DEMEK AHHAFHAPDIFHJAPGJ KUSURA BAKMA KANKAM
İYİ GÜNLER KRAL ♥ SEVİLİYORSUNbi komiğime gidiyor böyle yine aynı şekil okudum randomunuzu sanki filmlerde ki kötü karakter gülüşü gibi okudum içimden neyse biraz boş yaptık hadi iyi günler hocam
NASIL BAĞLANABİLİRİM 5EĞER WİFİ'INIZ 2 KANALLI VE TELEFONUNUZ 2.4GHz KANALINA BAĞLI İSE , DÜŞÜK VERİM ALMANIZ GAYET OLAĞAN
ZİRA YENİ WİFİ'LERDE 5GHZ BİZLER İÇİN, 2.4GHZ KANALI DA TELEVİZYONA V.S BAĞLAMAK İÇİNDİR. 2.4GHZ KANALI BENİM DE DÜŞÜK AMA 5GHZ İLE AT KOŞTURUYORUM