red dead redemption nasıldır oynadın mı hiçcall of duty serisine bakabilirsin efsane cuma olayına güzel indirimler var veya assasins creed serisine benim oynarekn eğlendiğim ve zevk aldığım seriler. özellikle assasins creed brotherhood ve call of duty modern warfare 2,3 ve 4 modern warfare
hiç oynamadım ama oynayar arkadaşlarım çok gerçekçi ve güzel olduğunu söylüyorlar yazdığım oyunlardan 100 tl ye 2 adet farklı oyunlar alabilirsin diye yazdım birazdared dead redemption nasıldır oynadın mı hiç
Yeni başlamak için pek mantıklı bir oyun değil kendim yaşadım. ori and the will of the wisp alabilirsin steamde 16,50 şuan türkçe altyazıda var. ilk oyun blind forest ama türkçe altyazı yok o oyunda o oyunun hikayesini internette okuyup ardından will of the wispe başlayabilirsin. 20 saatte bitirdim ben oyunu ortalama 18 saat falan sürüyor. gamepadin yoksa kolay modda oyna klavyeyle çok zor oluyor. gamepad varsa normal modda oyna.red dead redemption nasıldır oynadın mı hiç
Assassins creed hikayeli oyunlara yeni başlayan biri için pek uygun değil rpg özellikleri taşıdığı için tabi ki brotherhood rpg değil ama biraz eski bir oyun şuanda oynanır mı tartışılır.hiç oynamadım ama oynayar arkadaşlarım çok gerçekçi ve güzel olduğunu söylüyorlar yazdığım oyunlardan 100 TL ye 2 adet farklı oyunlar alabilirsin diye yazdım birazda
sistemim kötü olmadığı için biraz göz zevki vericek bi oyun olsa daha iyi olurYeni başlamak için pek mantıklı bir oyun değil kendim yaşadım. ori and the will of the wisp alabilirsin steamde 16,50 şuan türkçe altyazıda var. ilk oyun blind forest ama türkçe altyazı yok o oyunda o oyunun hikayesini internette okuyup ardından will of the wispe başlayabilirsin. 20 saatte bitirdim ben oyunu ortalama 18 saat falan sürüyor. gamepadin yoksa kolay modda oyna klavyeyle çok zor oluyor. gamepad varsa normal modda oyna.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Assassins creed hikayeli oyunlara yeni başlayan biri için pek uygun değil rpg özellikleri taşıdığı için tabi ki brotherhood rpg değil ama biraz eski bir oyun şuanda oynanır mı tartışılır.
RDR 2daha önce hiç hikaye oyunu oynamadım oynaması çok zor olmayan türkçe altyazısı olan ve ya dublajı olan bi hikaye oyunu önerisi yapabilir misiniz?
Hocam ori and the will of the wisp müzik ve grafik olarak en iyi oyunlardan biri. Dost kayaoğlu ve enis kirazoğlunun incelemelerini izleyebilirsiniz sisteminizde 6600 olduğunu biliyorum ama rdr2 ile başlarsanız 80-90 saat muhtemelen oyunu bitiremeden silersinizsistemim kötü olmadığı için biraz göz zevki vericek bi oyun olsa daha iyi olur
knk bende sistemim kötü olduğu için bu oyunlarla büyüdüm ondan ilk aklıma gelen oyunlar bunlar oldu ondan yazdım .tabii ki bildiğim güzel oyunlar var ama aklıma ilk bunlar geldiYeni başlamak için pek mantıklı bir oyun değil kendim yaşadım. ori and the will of the wisp alabilirsin steamde 16,50 şuan türkçe altyazıda var. ilk oyun blind forest ama türkçe altyazı yok o oyunda o oyunun hikayesini internette okuyup ardından will of the wispe başlayabilirsin. 20 saatte bitirdim ben oyunu ortalama 18 saat falan sürüyor. gamepadin yoksa kolay modda oyna klavyeyle çok zor oluyor. gamepad varsa normal modda oyna.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Assassins creed hikayeli oyunlara yeni başlayan biri için pek uygun değil rpg özellikleri taşıdığı için tabi ki brotherhood rpg değil ama biraz eski bir oyun şuanda oynanır mı tartışılır.
Ben de bir döneme kadar iyi bir bilgisayara sahip değildim ama arkadaşa hikayeli oyunlara güzel giriş yapabilmesi için en iyi oyunları önermeye çalışıyorum.knk bende sistemim kötü olduğu için bu oyunlarla büyüdüm ondan ilk aklıma gelen oyunlar bunlar oldu ondan yazdım .tabii ki bildiğim güzel oyunlar var ama aklıma ilk bunlar geldi
anladım teşekkürler knk birada call of duty serisini şeyden dolayı yazdım en başta hem çok uzun sürmüyorlar ve sosyal medyada duymuş olabileceği oyun karakterlerinin editleri var izledği editteki mesela diyelim ghost ,captain price gibi karakterlerle beraber oynamak eğlenceli olabilir onun açısından .Ben de bir döneme kadar iyi bir bilgisayara sahip değildim ama arkadaşa hikayeli oyunlara güzel giriş yapabilmesi için en iyi oyunları önermeye çalışıyorum.