❌İndirim Bitti! 🔥1070tl Nb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2023 Black Edition

Reaksiyon skoru
72

Ekler

• Screenshot_2025-10-13-07-37-20-455_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-10-13-07-37-20-455_com.android.chrome.webp
    87.2 KB · Hit: 118
Yani güzel ürün ama dev bir fırsat değil hocam. Amazon da Teknobiyotik satıcısında 1149TL ye satılıyor zaten.
Hepsiburada da kuponla alınınca güzel fiyata gelebilir.
Paylaştığın için teşekkürler.

Yani güzel ürün ama dev bir fırsat değil hocam. Amazon da Teknobiyotik satıcısında 1149TL ye satılıyor zaten.
Hepsiburada da kuponla alınınca güzel fiyata gelebilir.
Paylaştığın için teşekkürle
Nerdeyse düz 1000tl olmuş bence gayet işe yarar bi indirim .1 yıldır alacağım ama bekletiyordum o gün bu gün sanırım

Nerdeyse düz 1000tl olmuş bence gayet işe yarar bi indirim .1 yıldır alacağım ama bekletiyordum o gün bu gün sanırım
Kupon falan bak almadan önce 900 bandına düşürebilirsin
32" Samsung G65B yi taşır mı bu?

Kupon falan bak almadan önce 900 bandına düşürebilirsin
32" Samsung G65B yi taşır mı bu?
9kg yi taşıyormuş ınc den ziyade kg ye bak bi arkadaşım monster 32 taşımış bende 34 ınc de deneyeceğim

9kg yi taşıyormuş ınc den ziyade kg ye bak bi arkadaşım monster 32 taşımış bende 34 ınc de deneyeceğim
Teşekkürler, monitörün standı acayip yer kaplıyor masa da, duvara yapıştıramıyorum monitörü. Bu standı alıp masanın kenarına falan taksam döndürerek duvara neredeyse sıfır yapabilir miyim acaba?

Teşekkürler, monitörün standı acayip yer kaplıyor masa da, duvara yapıştıramıyorum monitörü. Bu standı alıp masanın kenarına falan taksam döndürerek duvara neredeyse sıfır yapabilir miyim acaba?
Muhtemelen yaparsın bende ilk deneyeceğim istersen incelemelerine bi bak derim

Yaparsın. Ben masanin yanina taktim yan çevirdim.

2 türlü montalama ayağı var ister masayı delip öyle takıyorsun ister masayı delmeden kosesinden sıkıstırıp takılan ayagı var. Bende 27" rampage monitör var cok rahat bir sekılde tasıyor 1 yıldan fazla kullanıyorum iyi ki almısım dediğim ürünlerden birisi müthiş yer acıyor masada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri