Abdullah esir
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
1070tl ilk defa oldu lazım olan alsın.
Yani güzel ürün ama dev bir fırsat değil hocam. Amazon da Teknobiyotik satıcısında 1149TL ye satılıyor zaten.
Nerdeyse düz 1000tl olmuş bence gayet işe yarar bi indirim .1 yıldır alacağım ama bekletiyordum o gün bu gün sanırımYani güzel ürün ama dev bir fırsat değil hocam. Amazon da Teknobiyotik satıcısında 1149TL ye satılıyor zaten.
Hepsiburada da kuponla alınınca güzel fiyata gelebilir.
Paylaştığın için teşekkürle
Kupon falan bak almadan önce 900 bandına düşürebilirsinNerdeyse düz 1000tl olmuş bence gayet işe yarar bi indirim .1 yıldır alacağım ama bekletiyordum o gün bu gün sanırım
9kg yi taşıyormuş ınc den ziyade kg ye bak bi arkadaşım monster 32 taşımış bende 34 ınc de deneyeceğimKupon falan bak almadan önce 900 bandına düşürebilirsin
32" Samsung G65B yi taşır mı bu?
Teşekkürler, monitörün standı acayip yer kaplıyor masa da, duvara yapıştıramıyorum monitörü. Bu standı alıp masanın kenarına falan taksam döndürerek duvara neredeyse sıfır yapabilir miyim acaba?9kg yi taşıyormuş ınc den ziyade kg ye bak bi arkadaşım monster 32 taşımış bende 34 ınc de deneyeceğim
Muhtemelen yaparsın bende ilk deneyeceğim istersen incelemelerine bi bak derimTeşekkürler, monitörün standı acayip yer kaplıyor masa da, duvara yapıştıramıyorum monitörü. Bu standı alıp masanın kenarına falan taksam döndürerek duvara neredeyse sıfır yapabilir miyim acaba?
Teşekkürler.Muhtemelen yaparsın bende ilk deneyeceğim istersen incelemelerine bi bak derim
Yaparsın. Ben masanin yanina taktim yan çevirdim.Teşekkürler, monitörün standı acayip yer kaplıyor masa da, duvara yapıştıramıyorum monitörü. Bu standı alıp masanın kenarına falan taksam döndürerek duvara neredeyse sıfır yapabilir miyim acaba?
Çift mi almak mantıklı tek tek mi? Şuan tek monitör var ama çift yapcam sonra?
Hocam ben normalde çift alıcaktım ama masam çok sağlam değil o yüzden 2 tane tekli alıcamÇift mi almak mantıklı tek tek mi? Şuan tek monitör var ama çift yapcam sonra?