1080 Ti İle DDR5 Sistem Toplasam Sorun Çıkar Mı

ardaelyas

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar İ5 12400F işlemcim var normalde ekran kartı olarak 6700 xt alacaktım fakat yakın arkadaş çevremde çok uyguna 1080ti buldum ve 6700xt alırsam bir süre daha para biriktirmem 1080ti da çok düşük performans vereceğini sanmıyorum ama kafam şurada biraz takıldı 1080ti ile ddr5 sistem toplasam sorun çıkar mı 2k da kullanacağım bu arada Yardımcı olabilir seniz sevinirim

Merhabalar İ5 12400F işlemcim var normalde ekran kartı olarak 6700 xt alacaktım fakat yakın arkadaş çevremde çok uyguna 1080ti buldum ve 6700xt alırsam bir süre daha para biriktirmem 1080ti da çok düşük performans vereceğini sanmıyorum ama kafam şurada biraz takıldı 1080ti ile ddr5 sistem toplasam sorun çıkar mı 2k da kullanacağım bu arada Yardımcı olabilir seniz sevinirim
yeni nesil oyunları oynama sansınız yok

11gb vram var yetmez mi
yeni nesil tüm oyunlarda istisnasız zorunlu ray traysing var 1080ti da ray traysing işleme kapasitesi yok o yüzden mezarlık kart 11 gb vram olsa bile güncel oyunlarda işe yaramıyor artık eger 2.elden ekran kartı alıcaksanız minimum 3060 bakmanız gerekiyor

yeni nesil tüm oyunlarda istisnasız zorunlu ray traysing var 1080ti da ray traysing işleme kapasitesi yok o yüzden mezarlık kart 11 gb vram olsa bile güncel oyunlarda işe yaramıyor artık eger 2.elden ekran kartı alıcaksanız minimum 2080ti yada 3060 bakmanız lazım
70-80 fpslerde oynatmaz mı

70-80 fpslerde oynatmaz mı
oyunu açamazsın ne oynaması dostum oyunda ray traysing i kapatamıyorsun anlatamıyorum herhalde kendinden gömülü oyun ray traysing yeni gelicek tüm oyunlarda bu zımbırtı koyucakalr o yüzdne mezarlık

hocam oynayacagınız oyunlara göre arastırma yapmanız daha mantıklı olur. 1080ti iyi bir kart ama beklenti ne? birazda eskidi açıkcası. benim fikrim ise: eğer pro gamer degilseniz yada bu işten kazanc saglamıyorsanız, keyif alabilecek derecede size cogu oyunu yine oynatır. ddr5 sistem olması da iyi olur bir noksanlıgı cok olmaz.

yeni nesil tüm oyunlarda istisnasız zorunlu ray traysing var 1080ti da ray traysing işleme kapasitesi yok o yüzden mezarlık kart 11 gb vram olsa bile güncel oyunlarda işe yaramıyor artık eger 2.elden ekran kartı alıcaksanız minimum 2080ti yada 3060 bakmanız lazım
Hocam zorunlu ray tracing oyun sayısı iki elin parmağını geçmez, belki bundan sonra sayıları artacaktır ama şu an için 1080 ti gayet güzel sonuçlar verebilir. Arkadaşın her yeni çıkan oyunu ultrada oynamak istediğini düşünmüyorum

Hocam zorunlu ray tracing oyun sayısı iki elin parmağını geçmez, belki bundan sonra sayıları artacaktır ama şu an için 1080 ti gayet güzel sonuçlar verebilir. Arkadaşın her yeni çıkan oyunu ultrada oynamak istediğini düşünmüyorum

1080ti ı kaça alacaksın

Attığın videoda rtx ile alakalı bir durum yok, senin argümanın bu değil hocam. Ben de farkındayım son çıkan oyunları ultrada oynatmayacağının ama idareten klasik ve efsaneleşmiş 2017-2023 oyunlarını med ayarlarda rahatça oynatır diye düşünüyorum Ayrıca Doom, Indıana Jones, Alan wake 2 dışında RTX'i zorla dayatan ve kapatmana izin vermeyen oyun hatırlamıyorum. Söyledikleriniz tamamen abartma. Hadi hatırlamadığım 5 oyun daha çıksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,549
Üyeler
186,209
Son üye
Pekinsami
Geri