...........

Tykg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
66
lllllllllll

Son düzenleme:
1200tl ye bence alınır. O fiyata 159Pro dışında ürün yok.

70 Gr 12000dpi sensörü hakkında bir bilgi bulamadım ama aigo daha iyi bir seçim olur. Açıkçası alabiliyorsanız aj159 pro daha iyidir ama siz bilirsiniz
evet sadece o hyperx mouse için üretilmiş sadece o sensör sanırım, baktım. Aigonun yellow switch klavyesini sipariş etmiştim onuda bekliyorum Mouseunun özelliklerini ve fiyatını görünce hoşuma gitti PAW3395 48 gram Ve 650 IPS ama hiç inceleme videosu yok aliexpressde fln yabancı insanlar satın almış

Son düzenleme:
Alıp denenebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1200tl ye bence alınır. O fiyata 159Pro dışında ürün yok.
159pro danda skatez çıkmıyor onun için istemiyorum

Son düzenleme:
Alıp denenebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

159pro danda skatez çıkmıyor onun için istemiyorum
Hocam stok skatezi zaten iyi değil ona ayrı dot skatez almanız gerekiyor bence bende apex var benim hoşuma gitmedi skatezi wraithten obsidian dot aldım yada ucuza kaçmak isterseniz Gine güzel temudan siparis verirken ordada dot skatezler var 50tlye 1300 1400e komple mouse+skatezi getirmiş olursunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Hocam stok skatezi zaten iyi değil ona ayrı dot skatez almanız gerekiyor bence bende apex var benim hoşuma gitmedi skatezi wraithten obsidian dot aldım yada ucuza kaçmak isterseniz Gine güzel temudan siparis verirken ordada dot skatezler var 50tlye 1300 1400e komple mouse+skatezi getirmiş olursunuz
Aj159 Nearlink kullanmiştim hoşuma gitmemişti birde Aj159pro lar bazilari sıkıntılı gelebiliyor bunun ozellikleri ajazza yakin tek 8k degil birde mcu kalitesini filan bilmem Lod of distancede varmi bilmiyorum driverini buldum ama bence kalitelidir Alıcam Aıgoyu sanırım

Aj159 Nearlink kullanmiştim hoşuma gitmemişti birde Aj159pro lar bazilari sıkıntılı gelebiliyor bunun ozellikleri ajazza yakin tek 8k degil birde mcu kalitesini filan bilmem Lod of distancede varmi bilmiyorum driverini buldum ama bence kalitelidir Alıcam Aıgoyu sanırım
Siz bilirsiniz hocam hayırlı olsun şimdiden

Özelliklerine ve fiyatına bakılırsa kesinlikle alınır gözüküyor. 120 milyon tıklama ömrü de cidden muazzam.

• Beğen
Özelliklerine ve fiyatına bakılırsa kesinlikle alınır gözüküyor. 120 milyon tıklama ömrü de cidden muazzam.
Aldim deniyecegim iade hakkida var zaten 1 kisi bile satin almamiş Tr de incelemesini bulamadim şaşirdim Ozellikleri cidden çok iyi

Aldim deniyecegim iade hakkida var zaten 1 kisi bile satin almamiş Tr de incelemesini bulamadim şaşirdim Ozellikleri cidden çok iyi
Şans vermek lazım. Bende de Rapoo VT9PRO çok memnunum.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,475
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri