10K Butce İle 2k Monitor

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
9999
Dostlar Selam Yeni Sistem Topluyorum 2k Monitor Arıyorum Butce 10k Hani Cok İyi Monitor Var Derseniz 10k Ustune Cikarim. Oynadığım oyunlar valorant cs yani yüksek hz lazim ve gta 5 gibi hikayeli oyunlar o yuzden görüntusude güzel olmali panel tercihim yok tum panel tipleri olur onerinizi bekliyorum.

Dostlar Selam Yeni Sistem Topluyorum 2k Monitor Arıyorum Butce 10k Hani Cok İyi Monitor Var Derseniz 10k Ustune Cikarim. Oynadığım oyunlar valorant cs yani yüksek hz lazim ve gta 5 gibi hikayeli oyunlar o yuzden görüntusude güzel olmali panel tercihim yok tum panel tipleri olur onerinizi bekliyorum.

İkiside alınır bence hocam bi bakın

Dün 10.700 dü bugün 12k olmuş fiyatlarını takip edin indirim olursa tekrardan alırsınız veya öğrenci indirimi var %18 galiba bi yakınınızın tcsiyle alabilirsiniz

Nasil alabilirim hocam fiyat dustugunde %18 indirim ile alayim

öğrenci indirimi ile yapış buna

Ogrenci indirimi sitesine kayit olmak icin giris yap diyorum girmiyor sayfaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamasindan alabiliyor muyuz öğrenci indirimiyle

Geri