FPS oyunlarında üst seviye misiniz?Sistemim fotoğrafta gördüğünüz gibi ama nasıl bir monitör alacağıma karar veremedim.
1080p ile 2k arasındaki farkı hiç bilmiyorum çok bir şey fark etmiyorsa 1080p tercih ederim.
%75 fps
%25 hikayeli
Bütçemde 10k şimdiden teşekkürler.
Yücelik 2 yim üst sayılır heralde genelde de fps oynuyorumFPS oyunlarında üst seviye misiniz?
Yücelik 2 yim üst sayılır heralde genelde de fps oynuyorum
Renkleri iyi midir? hocam hikayeli oyunlarıda azda olsa oynayacağım.![]()
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G4SXU ITOPYA'dawww.itopya.com
Evet renkleri iyi ve parlaklığı yüksek 400 nit.Renkleri iyi midir? hocam hikayeli oyunlarıda azda olsa oynayacağım.
Anladım peki arkadaşın üstte arkadaşın attığı 25G4SRE nasıldır kağıt üzerinde daha iyi gözüküyorEvet renkleri iyi ve parlaklığı yüksek 400 nit.
2. monitörün incelemesi yok, ilk monitörün var.![]()
Aoc 24.5" 25G4SXU 0.3ms 310Hz HDMI,DisplayPort Adaptive sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör
Aoc 24.5" 25G4SXU 0.3ms 310Hz HDMI,DisplayPort Adaptive sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Aoc 24.5" 25G4SRE 0.03ms 310Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör
Aoc 24.5" 25G4SRE 0.03ms 310Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu iki monitör arasındaki fark nedir acaba ben anlamadım
25G4SRE'nin incelemesi yok, 25G4SXU'nun incelemesi var.Anladım peki arkadaşın üstte arkadaşın attığı 25G4SRE nasıldır kağıt üzerinde daha iyi gözüküyor
İşte farkları ne acaba2. monitörün incelemesi yok, ilk monitörün var.
25G4SRE'nin incelemesi yok, 25G4SXU'nun incelemesi var.