11.11 indiriminden kulaklık alacağım

KaanBedirhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
272
amacım oyun oynamak rampage drop plus'la jbl quantum 100 arasında kaldım 3.5mm jak girişi olması zorunlu indirim kuponu kullanacağım için n11 şart farklı önerileriniz varsa bekliyorum dostlar :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amacım oyun oynamak rampage drop plus'la jbl quantum 100 arasında kaldım 3.5mm jak girişi olması zorunlu indirim kuponu kullanacağım için n11 şart farklı önerileriniz varsa bekliyorum dostlar :)
agalar yokmu bi öneriniz

Son düzenleme:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

agalar yokmu bi öneriniz
Kaça alacaksınız hocam drop plus indirimle kaça geliyor?
jbl'i çok duymadım ama drop plus çok öneriliyor 300-400 bandında. Bende Trust bakıyordum sonra rampage comfort alayım dedim almışken şimdi de drop plus inceliyorum :D Bu işin sonu yok galiba.

Kessinlikle drop plus tercih etmenizi öneririm

1 hafta önce jbl almada ne alırsan al demiştim hala almadın mı ?

Drop plus tabii ki.

Kaça alacaksınız hocam drop plus indirimle kaça geliyor?
jbl'i çok duymadım ama drop plus çok öneriliyor 300-400 bandında. Bende Trust bakıyordum sonra rampage comfort alayım dedim almışken şimdi de drop plus inceliyorum :D Bu işin sonu yok galiba.
334 tl'ye denk geliyor ama aklımda fury x var almışken biraz daha iyisini alayım diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,031
Üyeler
192,598
Son üye
Adamsemre9
Geri