🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

TT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.
Bu arkadaşın attığında 1000 dk yazıyor ve faturalı diyor

Aradım sordum yarın mesai başlangıcında başlayacakmış

Ben anlamadım bunu, taraftar falan diyor ne yapmamız lazım? Vfone kullanıyorum şuan ve bu ay bitiyor, muhteşem olur buna geçebilirsem.

Bu arkadaşın attığında 1000 dk yazıyor ve faturalı diyor

Aradım sordum yarın mesai başlangıcında başlayacakmış
Teşekkürler

hat taşımayalı baya oldu hattı taşıyınca ekstra büyük bir ödeme alınıyor mu ona göre mevcut tarifem üzerinden indirim daha karlı olursa ona devam ederim.

Ben zaten bir hafta önce tt den vodafone geçiş yaptım 177 tl olanı.Onu iptal edin bu tarifeyi yapın nasıl diycem? Bu seferde tekrar tt ye mi gidip onun tarifesine geçiyim? Aynısı 130 tl mi neymiş herhalde.
İptal etmeyeceksiniz. Vodafone cayma bedelini öğrenin. Ortalama 100 TL bir şey çıkar. Daha sonra TT bayisine gidip bu pakete geçmek istediğinizi söyleyeceksiniz. Bu kadar. İptal olayı yok.

Merhabalar. Türk Telekom kampanyası faturasız hat tarifesi için fiyat garantisi var mı 1 yıl gibi filan? Bu işlerden hiç anlamıyorum yoksa Vodafone'a geçeceğim gibi duruyor.

Merhabalar. Türk Telekom kampanyası faturasız hat tarifesi için fiyat garantisi var mı 1 yıl gibi filan? Bu işlerden hiç anlamıyorum yoksa Vodafone'a geçeceğim gibi duruyor.
Faturalı. 12 ay sabit. Faturasızda da çıkabilir. Sözleşmeyi okumanız lazım.

Vodafone ve turktelekomun yeni hat alımında yeni hay bedeli nedir? Bir hattım var ek bir hat daha düşünüyorum bu iki tarifeyi de alabilirim. İş hattı şuan ki mesai dışı kapalı konuma almayındüşünüuorum

Vodafone ve turktelekomun yeni hat alımında yeni hay bedeli nedir? Bir hattım var ek bir hat daha düşünüyorum bu iki tarifeyi de alabilirim. İş hattı şuan ki mesai dışı kapalı konuma almayındüşünüuorum
bimcell yeni hat 850 tl lira civarı. bütün operatörlerde aşağı yukarı aynıdır.

Tekrar yap numaraya kod göndereceğiniz zaman sectigin numarayı değil kodun gelmesini istediğiniz numarayı yaz

3 ay boyunca geçerli 30 GB internet hediye! 20 GB 132 TL'ye Vodafone'lu olun,size özel bu fırsatı kaçırmayın: vftr.co/30GB-hediye
İletişim izni tercihlerinizi değiştirmek için tıklayın:

İletişim: 0(542) 542 00 00 Mersis No: 925035326100017 B003

E-devlet onayı 25GB HEDİYE
E devlet onayı nasıl oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,465
Üyeler
183,839
Son üye