11 inci sınıfın sonu meseme geçmek

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Arkadaşalr merhaba öncelikle konu benle alakalı değil arkadaşım ile ilgili.
11 e gidiyoruz ve 1 ay sonra 12 olacağız arkadaşım sabah geldi . Meseme gideceğim ben dedi şok olduk tabi 11 e kadar gelmişsin meseme gitmek? Mantıken çok saçma
Adamların elektirik dükanları var. Hazır mesleği var ama anlamıyor gideceğim ben diyor . Sebebi ni sordum 1 yıl daha dayanamam ben diyor . Ne kadar dil döksek de vaz geçiremiyoruz ne yapması lazım sizce bu yoldan geçenler den fikir almak istiyoruz.

11 e gidiyoruz ve 1 ay sonra 12 olacağız arkadaşım sabah geldi . Meseme gideceğim ben dedi şok olduk tabi 11 e kadar gelmişsin meseme gitmek? Mantıken çok saçma
Adamların elektirik dükanları var. Hazır mesleği var ama anlamıyor gideceğim ben diyor . Sebebi ni sordum 1 yıl daha dayanamam ben diyor . Ne kadar dil döksek de vaz geçiremiyoruz ne yapması lazım sizce bu yoldan geçenler den fikir almak istiyoruz.
3 ay meseme gittim sanayide ustalar çok kötü davranıyor 3 kuruş para için it gibi çalışıyorsunuz haftada 1 gün okula gidiyordum ve okuldaki sınıf arkadaşlarımın hepsi keko bıçak falan aşıyorlar ot falan içiyorlardı o yüzden açığa geçtim bence arkadaşın meseme geçmesin yks ye çalışsa daha rahat bi geleceği olabilir

Mesem mesleki liseden çok farklı bir ortam, mobbing, baskı, hakaret ne ararsan var öğrenci eğitmen ilişkisi yok orda, 11. sınıfa kadar dayanan 1 sene daha dayanabilir. Son senesini böyle yakmaması gerekir.

Ya Ne Güzel 1 Senen Kalmış 6 Bin Tl İçin Yapılcak İş Mi Patronun Sana Para Vereceği Net Bile Değil

Ya Ne Güzel 1 Senen Kalmış 6 Bin Tl İçin Yapılcak İş Mi Patronun Sana Para Vereceği Net Bile Değil
Mesem mesleki liseden çok farklı bir ortam, mobbing, baskı, hakaret ne ararsan var öğrenci eğitmen ilişkisi yok orda, 11. sınıfa kadar dayanan 1 sene daha dayanabilir. Son senesini böyle yakmaması gerekir.
Ne kadar anlatsam da anlamıyor herif kafayı koymuş Allah'tan bu gün okul çıkışı danışmaya gittik 10 uncu sınıftan başlayarak devam edebilir dediler en azından biraz kurtardık gitmemesini. Bakalım ne olacak yani ben onun adına üzülüyorum yoksa cidden umrumda olmazdı 1 senemiz kalmış ve bu kadar mal ca kararlar vermesi beni üzüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,700
Üyeler
174,224
Son üye
mekkipupsi
Geri