11. sınıfa geçtim ama alan seçmedim

Ben hâlâ seçmedim. Ne okul haber verdi ne de hocalar gruptan yazdı. Fakat ben Anadolu meslek okuyorum. Yine de 11.sinifta mi seçmem lazım ?
dostum
ben geçen yaz sonu okula yalvarmayla zor seçebildim biraz geç kalmama rağmen
sende seçersin ama biraz kızabilirler
bu arada konu sahibi biraz sorumsuz davranmış gerçekten

Sen seçmediğinden dolayı muhtemelen okul kendisi seni alana koyacak.Zamanın da takip etseydin alan seçerdin.

ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba
Nasıl haberin yoktu, okuldan mı soyutladın kendini veline de mi mesaj yazmadılar?
10.Sınıfta seçtiğin bölümün derslerini görüyorsun o yüzden geçmiş olsun.

ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba
Bize birkaç ay önce velimiz ile birlikte okula çağırıp seçtirmişlerdi. Sınıfınızın veya okulunuzun whatsapp grubu varsa oradan haber vermiş olmaları lazım.

Millet seçmiş senin haberin yok yani sorumsuz sen oluyorsun
Kardeşim aynı şeyler lise zamanımda bana da yapıldı. Müdürün görevlendirdiği birisi grup kurar her şey o gruptan dönerdi. Sen o kişiyle muhabbetin yok ise gruba bile alınmazdın. Anca arkadaşlarından duyarsan giriyordun. Siz yaşamadınız diye kimse yaşamayacak diye bir şey yok.

Ve de kimseye sorumsuz diyemezsiniz bu sizi ilgilendirmez. Karşınızda çocuk yok, düzgün konuşun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,203
Üyeler
189,409
Son üye
Sarp1260
Geri