11000 TL telefon önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar çok büyük bir şekilde arada kaldım normalde belirlediğim aklımda telefonlar var onlar şunlar OnePlus 9 Realme GT Neo Xiaomi 11t ve Honor 50 genel anlamda kullanım için hangisini almam daha mantıklı olur şarj ve kamera olsun oyun özelikle bunları bana rahat sağlayabilecek telefonlar mıdır bunlar 4 5 sene kullanır mıyım artı akıllı saatte almak istiyorum yanında onun içinde tavsiyede bulunursanız sevinirim.

biraz daha ekleyip iphone 11 alınabilir

s21 varken bunu almam hocam ama yazdıklarım nasıl o önemli birde akıllı saat öneriside yaparsanız daha iyi olur.

Bence s21 daha iyi hocam baktım normal s21 alın. Akıllı saat için ayrı bir bütçeniz var mı?

Bence s21 daha iyi hocam baktım normal s21 alın. Akıllı saat için ayrı bir bütçeniz var mı?
Var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S21 bakabilirsiniz
s21 alırım ama kutudan şarj çıkmıyor ek para vermek istemiyorum o yüzden bakmıyorum farklı markalara yöneldim sizce hangisini seçmeliyim.

Birde saatin suya dayanıklılığı olursa çok iyi olur deniz suyuna.

8 sene samsung kullandım note10+ falan da kullandım
1 ay önce iphone 11e geçtim bundan sonra diğer telefonlar benim için bitmiştir iphoneden başka kullanmam

8 sene samsung kullandım note10+ falan da kullandım
1 ay önce iphone 11e geçtim bundan sonra diğer telefonlar benim için bitmiştir iphoneden başka kullanmam
Ben ambargo koydukları mate 20 den se 2020 geçtim rezalet ötesi iphone bitmitmiştir.

se yi bi tanıdığım kullanıyor biraz pasif kalmış model
Hocam android bana daha rahat geldi o yüzdende geçiceğim birazda kavisli telefon sevdiğimden oneplus9 ve belli telefonlar yazdım kimse taklamadı allah aşkına bir bakın yazdığıma.

se yi bi tanıdığım kullanıyor biraz pasif kalmış model
hocam cevap alabilirmiyim.

Son düzenleme:
Hocam android bana daha rahat geldi o yüzdende geçiceğim birazda kavisli telefon sevdiğimden oneplus9 ve belli telefonlar yazdım kimse taklamadı allah aşkına bir bakın yazdığıma.

hocam cevap alabilirmiyim.
dostum o dediğin modelleri bilmiyorum o bütçeye gidip android alacağına iphone 11 al diyorum

Geri