Senoly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 980
Acil boş yapmayı bırakman lazım.acilen arkadaş edinmen lazım
Acil boş yapmayı bırakman lazım.acilen arkadaş edinmen lazım
adam bişi sormuş 2 sayfa hikayeni yazmışsın, tanımadığın insanlara mesafeni ayarlaman ve konuşma ihtiyacından ötürü arkadaşa ihtiyacın var, bu sana kendimce iyi niyet önerisiydi agresiflik yapacağın bir şey yokAcil boş yapmayı bırakman lazım.
Forumda her gün yumurtadan biri çıkıyor te Allah'ım yaadam bişi sormuş 2 sayfa hikayeni yazmışsın, tanımadığın insanlara mesafeni ayarlaman ve konuşma ihtiyacından ötürü arkadaşa ihtiyacın var, bu sana kendimce iyi niyet önerisiydi agresiflik yapacağın bir şey yok
Kardeş burda boş yapan sensin bence, adam çocuğun yaşadığı durumun ciddiyetinin farkında ve kendi deneyimlerinden yola çıkıp daha net, sağlıklı ve uzun vade de yararlı bir çözüm önermiş, okulda ki herkesle kavgalı olan birisine sadece sorduğu soru kadar cevap vermek bilinçli birinin yapacağı bir davranış değil.adam bişi sormuş 2 sayfa hikayeni yazmışsın, tanımadığın insanlara mesafeni ayarlaman ve konuşma ihtiyacından ötürü arkadaşa ihtiyacın var, bu sana kendimce iyi niyet önerisiydi agresiflik yapacağın bir şey yok
öncelikle saygını bozma çocuk, ben sana tane tane güzelce yazmışım senin için uygundur değildir şahsına kalmış hakaret eder gibi konuşup klavye delikanlılığı yapma banaForumda her gün yumurtadan biri çıkıyor te Allah'ım ya
Arkadaşın yaşadığı olaya benzer olaylar yaşadım, anlattım bende samimiyetle. Ne boş heriflersiniz ya. İki sayfa hikaye anlatıyorsun şu bu?
Sanane kardeşim ne işsiz güçsüz insanlarsınız ya? Okumak zorunda mısın ne yazdığımı?
İnsan sarrafı mısın? Toplum bilimci misin ne ayaksın ihtiyacın var şu bu? Kaybol uğraştırma insanı.
okulunda dayak yediyse bu sorun kendisinin boş yapmıyorum ben konuyu açan kardeşimin benzerlerini bizde yaşadık zamanında çocuğa kaçmayı aşılayamazsınız bir sorun varsa orada o sorunu çözeceksin gücün yetmiyosa okul yönetimine söyleyeceksin ama bir şekilde çözeceksin işin içinden çıkamadığın noktalarda ortadan kaybolmak çözüm değilKardeş burda boş yapan sensin bence, adam çocuğun yaşadığı durumun ciddiyetinin farkında ve kendi deneyimlerinden yola çıkıp daha net, sağlıklı ve uzun vade de yararlı bir çözüm önermiş, okulda ki herkesle kavgalı olan birisine sadece sorduğu soru kadar cevap vermek bilinçli birinin yapacağı bir davranış değil.
Bence özür dilemelisin, saygılar.
Shorts videolarındaki kişilik analizi videolarının etkisinde kalıp, olmayan aklınla akıl veriyorsun gelip, güzelce yazdım şu bu zırvalama şimdi.öncelikle saygını bozma çocuk, ben sana tane tane güzelce yazmışım senin için uygundur değildir şahsına kalmış hakaret eder gibi konuşup klavye delikanlılığı yapma bana
konunun sahibi senin gibi dayak yememiş okulunda kavga etmiş sende biraz kafanı kaldırıp bana vuranlara bende vurayım deseydinde adam olurdun belki şuanda klavye delikanlısı gelmiş bide hadi madi bişi diyor özgüvenin yetiyorsa sokağa çık ve şu saçma sapan öneri verdiğin adamın çeyreği ederdin sen git shorts izle insanlara zekiymiş gibi davran ama tavsiyelerinide sözlerinide kendine saklaShorts videolarındaki kişilik analizi videolarının etkisinde kalıp, olmayan aklınla akıl veriyorsun gelip, güzelce yazdım şu bu zırvalama şimdi.
Düzgünce yazsan düzgün cevap alırdın.
Sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkıyorsunuz 3 gündür hadi canım hadi.
Ya kardeşim Allah aşkına yürü git işine rica ediyorum yakonunun sahibi senin gibi dayak yememiş okulunda kavga etmiş sende biraz kafanı kaldırıp bana vuranlara bende vurayım deseydinde adam olurdun belki şuanda klavye delikanlısı gelmiş bide hadi madi bişi diyor özgüvenin yetiyorsa sokağa çık ve şu saçma sapan öneri verdiğin adamın çeyreği ederdin sen git shorts izle insanlara zekiymiş gibi davran ama tavsiyelerinide sözlerinide kendine sakla
artistlik yapma okuldaki gibi sus yürü git işte alışkınsın zatenYa kardeşim Allah aşkına yürü git işine rica ediyorum ya![]()
Acil boş yapmayı bırakman lazım.
adam bişi sormuş 2 sayfa hikayeni yazmışsın, tanımadığın insanlara mesafeni ayarlaman ve konuşma ihtiyacından ötürü arkadaşa ihtiyacın var, bu sana kendimce iyi niyet önerisiydi agresiflik yapacağın bir şey yok
Mıknatıs gibi çekiyorum yemin ederim
anlattıkların mantıklı ama telefon kapalıyken hiçbir şey yapamazlar telefonu sıfırla tertemiz kullan kaçıncı sınıfsın bilmiyorum son sınıfsan idare et değilsen sınıfı veya okulu değiş öyle tipler ileride aileye ve sevdiklerine salça oluyorArkadaşlar merhaba başlıkta yazdığı gibi okulda sınıfta bir sürü kişiyle kavgalıyım, ciddi kavgalar yumruk yumruğa, teke tek, bunlar discord filan takılıyorlardi işte Rat filan nedir biliyorlar, telefonu kutuya koyuyoruz başkan götürüyor ama kendi dostlarının telefonunu filan alıyor bu başkan benim telefonumu alıp, birde bazıları sonradan telefonu almaya gidiyor bunlardan biride benim telefonumu alıp şarj yerinden her hangi bir virüs yükleyebilir mi, ekran şifremi bilmiyorlar ama görmüş olabilirler ama telefonda değişiklik görmedim ve telefonu kutuya her koyduğum da kapatıyorum birkaç kez açık geldi, işte bunlar virüs yükleyip kameradan beni izleyebilir mi, dinleyebilir mi, ekranı mı izleyebilir mi yani WhatsApp mesajlarını filan görebilir mi ve eğer virüs bulastirdilarsa bu virüs evdeki modeme ve ordan modeme bağlı olan diğer cihazlara bulaşır mı, televizyona ekran yansıtma yapıyorum HDMI ile, televizyona virüs bulaşır mı ailemin telefonuna hotspot ile internet, Bluetooth ile foto filan gönderiyorum onların telefonuna virüs bulaşır mı kameradan izleyebilir mi dinleyebilir mi, virüs bulastiysa ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?? Geçen sene yaşandı çoğu olay, bu sene yeni başladı zaten, telefonumu hep odamda tutuyorum ailemle konusmalarimi duymasinlar diye, gormesinler diye, ve telefonu kullanırken öyle büyük işler yapmamaya çalışıyorum, telefonla filan konuşurken önemli konular konuşmamaya çalışıyorum, cevaplarınızı bekliyorum??
1) virüs bulaşmış mıdır saydığım bütün cihazlara.
2) virüsü nasıl temizleyebilirim.
3) ele geçirdikleri bilgiler, görüntüler filan varsa ne yapabilirim.
Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.
Bu video ikaz videoudu herkes ayağını denk alsınMıknatıs gibi çekiyorum yemin ederim![]()