aliosmank403
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
---------
Son düzenleme:
3 açık ara en iyisi. 1 çok istekli gösterir. 2 ise sıkıntılı. Kizla markettekilerin arasının iyi olduğu ne malum. En sağlıklısı 3Beyler selamlar, 23 yaşımdayım. Kafam biraz hatta baya karışık bu yaşıma kadar daha önce hiç bir ilişkide böyle bir durumda kalmadım.
Kısaca; Geçen yaz markette çalışan bir kızla aramızda ciddi bir elektriklenme oldu. Ben ne zaman girsem bazen o bana bazen ben ona bakıyordum. Hatta arkadaşları "Bak senin çocuk geldi" diye imalı hareketler yapıyor (direkt senin çocuk geldi gibi değilde onuda kışkırtacak şekilde bilerek sataşıyorlardı şakalaşır gibi) ben oradayken örnek 2 kasa dolu olmasına ona ihtiyaç olmamasına rağmen bile kızın adını seslenip kızı yanlarına çağırıp sonra birbirlerine bakıp sırıtıyorlardı bu iki diğer kasiyer. Yani diğer kasiyer kızlar mevzunun farkındaydı. Ben hem eski ilişkinin bıraktığı harabet yüzünden bir yanım ilişki istemiyor bir yanımda artık birisini istiyordu fakat kafam karışıktı bundan bir süre böyle gel git olarak devam etti daha sonra ben tam gidip konuşucam artık derken bir kaç ters durum görünce markete gitmeyi bıraktım kızda zaten sonra işi bırakmış fakat benim ters dediğim durum aslında öyle değilmiş yanlış anlayıp gitmeyi kesmişim herneyse kızda sonra işi bıraktı zaten. Ama işi bıraktığı son gündü sanırım ben marketin orda oturup annemi bekliyordum onunda mesaisi bitmiş gidiyordu köşedeki ağacın ordan bana geri arkasına doğru baktığını gördüm. Ayrıca ben dün markete gittiğimde o kasiyerlerden birisi rafa eşya diziyordu ben girdikten sonra eline telefonu aldı göz ucuyla farkettim fotoğraf çekti diyemem fakat haldır haldır yazışıyordu sırıtıp.
Kız şu an şehir dışında üniversite son sınıfta ama tesadüfe bakın ki; kızın kuzeni bizim çok yakın aile dostumuz çıktı. Hatta ablamın eşiyle de akrabalar. Ablam kuzeni olan ablamızla yakın olduğundan sormuş kuzenide ablama aynen şunu söylemiş: "Efendi, işinde gücünde çocuk; bizim deli kız ondan iyisini mi bulacak? Tanışsınlar bence ama ben resmi olarak araya girip teyzemle karşı karşıya kalamam."
Hatta ben geçen gün onların iş yerine (ablamla aynı yerde çalışıyorlar) gittiğimde orda laf arasında makarasını bile yaptı biz onun işini çözücez gibisinden.
Numarası bir şekilde bende var ama "sapık gibi görünür müyüm?" ya da "yanlış anlaşılır mıyım?" diye çok çekiniyorum. Önümde üç yol var:
Sizce hangisi daha mantıklı?
- Direkt numarasına mesaj atıp kendimi tanıtmak ve konuya girmek.
- Markete gidip o diğer kasiyer kızlardan birine ürün geçerken "Ya sizin o arkadaş vardı, hala görüşüyor musunuz?" diye laf atmak. "Neden?" derlerse "Hiç merak ettim" deyip çıkacağım, biliyorum ki onlar bunu kıza yetiştirecek. En azından tepki ölçmüş olacağım numaraya yazcak olursamda bir nevi önden durum sorgulamış olurum gibi.
- Benim ablam ben halledicem okul tatil arasına girsin gider söylerim böyle böyle biriyle görüşüyor musun? Yok derse senden bahsederim direkt nolcaksa olsun diyor.3
Dostum 2 veya 3 seni ezik durumuna düşürür. Kıza direktmen doğal şekilde mesaj atman senin için daha doğru olur.İkinizinde cevabı benzer olduğundan tek mesajda yazayım 3 çok görücü usulu gibi olmaz mı gerçi ablam öyle diyince benden bahsedeceği için oda beni bileceği için olabilirde. 2. gelecek olursak araları iyi arkadaşlar baya muhabbetleri falan iyi zaten orda 3 kız çalışıyor fakat 1 tanesiyle arası iyi diğerleriylede işten dolayı muhattap oluyorda o diğer kızla arasının iyi olduğunu biliyorum.
Reis ciddi soruyordum :/
Niye ezik durumuna düşürsunDostum 2 veya 3 seni ezik durumuna düşürür. Kıza direktmen doğal şekilde mesaj atman senin için daha doğru olur.
Kız senin ondan hoşlandığının farkında değil mi ben mi yanlıl anladım. Dürtüyorlar diyorsun, kıza bakıyorum diyorsun. Nasıl konuşmadın ?Niye kendimi bitirmiş olayım ki ben naptımda kendimi bitirdim onun gözünde reis gidip konuşmadım bile.
Sanane birader konuşmak zorunda mı? Yok kendine saygın kalmamış bitirmissin vs diyorsun adama.Kız senin ondan hoşlandığının farkında değil mi ben mi yanlıl anladım. Dürtüyorlar diyorsun, kıza bakıyorum diyorsun. Nasıl konuşmadın ?
kendini bitirmemişsin ama özgüvenli ol konuş ekside olsan bile artıya geçersinEvet ama ilk seçenektede numarasının olması sorun çıkarmazmı?
Yani arkadaşlar sanki çok kötü durummuş gibi yorum yapmış ama evet sonuç olarak kuzeni o tarz yorum yapmış sadece bazı şeylerden dolayı gidip konuşamamış olmamın sebepleri vardı ama beni gördüğünde onunda bakması kasiyer diğer kızların takılması ne bileyim bunlar tesadüf değildir bence. En mantıklı banada senindediğin geliyor hocam gitsin söylesin böyle böyle desin ne olcaksa olsun ya kafayı yicem artık ilk sene askerden geldim daha otobüsten indim eve geçmeden markete uğrayayım dedim orda gördüm dedim bu kızla konuşucam diye ertesi gün bi gittim sezon sonuydu gene işten ayrılmış şansıma sonra hiç varlığından kimin nesi olduğundan haberim olmadan 1 sene geçti ve bu sene öğrendim nedir ne değildir diye ama bu senede işte bi takım problemler engel oldu fakat tüm imalar bakışmalar bu sene yşandı
Niye kendimi bitirmiş olayım ki ben naptımda kendimi bitirdim onun gözünde reis gidip konuşmadım bile.
Konuşmak zorunda olduğunu nerede söyledim? Bunu yapacaksın dediğim bir yer mi oldu? Okuduğunu anlıyor musun?Sanane birader konuşmak zorunda mı? Yok kendine saygın kalmamış bitirmissin vs diyorsun adama.
Birader sakın bu arkadaşı dinleme.