Pcoll
80+ Bronze
Dahası
Sagol teşekkürler sistemde değişiklik yok dimi uyari verdide tekrar satin aldim vesaireTaş gibi sistem ho
Sagol teşekkürler sistemde değişiklik yok dimi uyari verdide tekrar satin aldim vesaireTaş gibi sistem ho
psu kasa sıkıntılı mı?Taş gibi sistem ho
Yok güzelSagol teşekkürler sistemde değişiklik yok dimi uyari verdide tekrar satin aldim vesaire
Eyv ReisYok güzel
Hayır ikiside kalitelipsu kasa sıkıntılı mı?
sarhoş musun ?? 3600 cl18 dense 3200 cl 16 daha iyi intel için. düşük cl değeri daha performanslı. işine bak cevap yok sanaSen 3200 mhz cl 16 ram 3600 mhz cl18 den daha iyidir ve +200 TL'yi hakeder diyorsun doğru mu anladık? Hadi aynı FPS'i verir desen neyse de gidip de saçma saçma intel daha performanslı çalışır felan deme bari. Bir de üstüne para vereceksin. +200 TL verip ne kazanıyorsun söylesene? Senin mantığına göre 3000 mhz de 3200 mhzden iyidir ha?
aynı kasadan bende var rengi değişmiyor ama güzel rgb takıntınız varsa yükseltinizGT 2 kaçırınca , Satın aldım ben güzel duruyor
Bana cevap vermenle ilgilenmiyorum insanlara yanlış bilgi verme ve paralarını çöpe atmalarına sebep olma yeter.sarhoş musun ?? 3600 cl18 dense 3200 cl 16 daha iyi intel için. düşük cl değeri daha performanslı. işine bak cevap yok sana
Başka konuları meşgul etme. Konunu gören yardım eder.arkadaşlar lütfen açtığım foruma bakıp yardımcı olurmusunuz acilde lütfen
Sorun nedirarkadaşlar lütfen açtığım foruma bakıp yardımcı olurmusunuz acilde lütfen