12.500k telefon önerisi

İzmir 35

80+
Reaksiyon skoru
24
Öncelikle merhaba se 2020 cihazı 12.500k satılırmı satılırsa yerine ne alınır ben satma taraftarıyım çünkü ekranı küçük ve bataryası kötü apk inmiyor o yüzdün iOS,ekranı çok küçük,bataryası kötü,ikinci el olmamaması lazım kısacası 12.500k ya telefon önerisi yaparmısınız kamera ve uzun ömürlü olması lazım

Öncelikle merhaba se 2020 cihazı 12.500k satılırmı satılırsa yerine ne alınır ben satma taraftarıyım çünkü ekranı küçük ve bataryası kötü apk inmiyor o yüzdün iOS,ekranı çok küçük,bataryası kötü,ikinci el olmamaması lazım kısacası 12.500k ya telefon önerisi yaparmısınız kamera ve uzun ömürlü olması lazım
8 bine alan çıksa şak diye vereceğim yav satılmıyor şu lanet SE serisi 😂

garanti sorun değilse redmi note 12 pro 5g

8000'e satarsan iyidir. 12.500 bütçede A34 al geç.

12,5K ya SE satamazsın kanka imkanı bile yok. Bence kullanımına göre A34 ile Poco F4 arası tercihini yap.

Knk yanında aksesuarlar var istersen sayıyım
15 tane kılıf
Çakma Apple Watch
Orijinal şarj aleti
Kutu fatura
MagSafe powerbank(orijinal değil)
15 tane kılıf olmadan da SE almam yaaani 🤩🤩🤩 (!)

12,5K imkansız. Çakma Apple Watch diyosun bı de fiyat yükseltmek için çırpınma. Ederi 8K o cihazın.

Tm knk sana göre 8 k ozmaan benim müşteri kusura bakmada …. Mı
Ne aban goresi kanka sende cihazın leş bir cihaz olduğunu kabul ediyorsun. Yok ekranı küçük, yok bataryası kötü, yok APK inmiyor... Fiyata gelince eserinin 2 katına yakın bir fiyat giriyosun.

Knk yanında aksesuarlar var istersen sayıyım
15 tane kılıf
Çakma Apple Watch
Orijinal şarj aleti
Kutu fatura
MagSafe powerbank(orijinal değil)
bu telefonun en baba gideri 8-8.5k ne kadar kullandığına ve ne durumda olduğuna göre de değişir hadi power bank + saat 1k desek
9 - 9.5 k eder ki kılıfları saymıyorum alıcının çok ihtiyahcına yaramicak kutu fatura şarj aleti zaten kutudan çıkıyor bu yüzden 12.5 k etmez satarsanda çok zor satarsın çok beklersin

Geri