Neler Yeni

12.671,04 TL Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC-8GD Rev2.0

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
İşte burada yanılıyorsun dlss 3.0 her ekran kartında açılmıyor mod ile açılıyorki buda resmi bir destek değil ? Yakın bir zamanda bir anda mod güncellemesi kesildiğinde bir şey gibi kalırsınız 3060 ti ile ortada veya başka kartta saf güç bir işe yaramıyor bu devirde ve daha pahalı rtx 4060 ile aynı fiyatta olsa tamam 3060 ti alınır ama hem daha pahalı hem kaç yıllık 200w güç tüketen bir hurda gidin onu alın mantıksızlık akıyor konudan.
güncel olandan bahsedıyorum daha iyi mi daha iyi şu anda tabi ki mantıklı değil fakat daha iyi.

güncel olandan bahsedıyorum daha iyi mi daha iyi şu anda tabi ki mantıklı değil fakat daha iyi.
Peki sana soruyorum gidip 12k bu kartamı verilir 11k fiyata yeni nesil 4060'mı ? Neden eski bir karta çıkalı 3 yıl olmuş bir 3060 ti modeline 12k para vereyim 2.el garantili ve temiz olanları max 7k fiyata bulunuyor zaten ?

Hydranoid

80+ Bronze
2023 kasım veya aralıkta bir markanın 3070ine 11 bin çok diyordur Gamebooster falandı galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
Tamam kardeşim konuya yaz diye zorlamıyoruz kendi sattığımız ekran kartının reklamınıda yapmıyoruz piyasaya bakıyorsun giriyorsun akakçeye cimriye sonra bakıyorsun bu ilan indirimde bitti burada 3060ti nasıl diye açmadım konuyu alacaksan al almayacaksanda soranları cevapla sadece burda polemiğe girmenin bir manası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almak isteyen varsa velcoro ile konussun arkadaşlar ben bilmiyorum hiç bir şey kg herkese

Peki sana soruyorum gidip 12k bu kartamı verilir 11k fiyata yeni nesil 4060'mı ? Neden eski bir karta çıkalı 3 yıl olmuş bir 3060 ti modeline 12k para vereyim 2.el garantili ve temiz olanları max 7k fiyata bulunuyor zaten ?
2.el gaming oc bulursan linkini bana özelden salla lütfen ben piyasadaki hepsini alırım sıkıntı yok

syee

80+
Güç tüketimi 3060 ti 200w rtx 4060 115w ? Dlss işini yoksayamıyoruz çünkü çoğu güncel aaa oyunlarda var üstüne frame generation'da açınca 3060 ti şamar oğlanına dönüyor üstüne daha pahalı üstüne daha eski bir seri ? Hiçbir mantığı yok 2.el almak dışında.
3060 ti kullanıyorum frame generation açılyor artık :D 1 1tane dosyayı oyun içine atarak biraz teknoloji haberleri takip edin 4060 ti yı karım yaparım

3060 ti kullanıyorum frame generation açılyor artık :D 1 1tane dosyayı oyun içine atarak biraz teknoloji haberleri takip edin 4060 ti yı karım yaparım
Evet görecem ben zaten şu oyun dosyalarını ellemeyi sende biraz takip edersen resmi olmadığı için virüslü dosyaları pc'ye yüklediğinizden haberiniz yok reddit'te şuanda mod yapımcılarının virüs eklediği iddiası var kullanın ve kullanmayın ama yakında çıkar kokusu resmi bir eklenti değil bu ne kadar kaşıntınız olsa bile yakında patlayacak bu durum benden söylemesi.

Ban yiyenler var rekabetçi oyunlar üzerinde onunda haberini vereyim.

Tamam kardeşim konuya yaz diye zorlamıyoruz kendi sattığımız ekran kartının reklamınıda yapmıyoruz piyasaya bakıyorsun giriyorsun akakçeye cimriye sonra bakıyorsun bu ilan indirimde bitti burada 3060ti nasıl diye açmadım konuyu alacaksan al almayacaksanda soranları cevapla sadece burda polemiğe girmenin bir manası yok

Almak isteyen varsa velcoro ile konussun arkadaşlar ben bilmiyorum hiç bir şey kg herkese

2.el gaming oc bulursan linkini bana özelden salla lütfen ben piyasadaki hepsini alırım sıkıntı yok
İstediğin indirim konusunu aç fakat bu konuda indirim vs yok gaming oc modelide ısınan boş karttan başka bir şey değil bu model özelinde bilmem anlatabildimmi bu kart 9k fiyatta olsa tamam diyeceğim 12.600 tl para veriyorsun ve ısınan eski model bir kart alıyorsun sırf sıfır diye.

syee

80+
Evet görecem ben zaten şu oyun dosyalarını ellemeyi sende biraz takip edersen resmi olmadığı için virüslü dosyaları pc'ye yüklediğinizden haberiniz yok reddit'te şuanda mod yapımcılarının virüs eklediği iddiası var kullanın ve kullanmayın ama yakında çıkar kokusu resmi bir eklenti değil bu ne kadar kaşıntınız olsa bile yakında patlayacak bu durum benden söylemesi.

Ban yiyenler var rekabetçi oyunlar üzerinde onunda haberini vereyim.
:D 4000 serisi ekran kartınmı var dostum sal işte gelmiş geçmiş en güçsüz 60 serisini yaptı adamlar konu bbir dosya atmaktan zira framegenerationu abarta abarta sattılar yok bilmem ne çekirdiklerinden geliyor bunun içinde 4000 serisi lazım diye pazarladılar size 192 bit ekran kartlarını :D delikanlının biri moddladı herkes zort merak etme ortalama 2.3 aya resmi olarak gelicek rtx kartalara frame generation oyun içinde bir dosya atmakta ne gibi bir sorun var gta da mod yüklemeddinmi hiç internetten indirdidğin herhangi birşeyddede virüs olabilir saçma bir argüman fps yi 2 ye katlayıp üstüne 4060 ti yı tokatladıgım gerçeğini değiştirmez virüste 2 anitivürüsün işine bakar bu kadar basit

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri