Prexeon
80+
- Reaksiyon skoru
- 133
kart 60 dereceyi geçmiyo knk nası ısınıyo tam olarak xdKötü kart, kötü fiyata. Isınan bir model 3 damına aldanmayin.
kart 60 dereceyi geçmiyo knk nası ısınıyo tam olarak xdKötü kart, kötü fiyata. Isınan bir model 3 damına aldanmayin.
Nereye gecmiyi kanka baya baya isiniyo kart.kart 60 dereceyi geçmiyo knk nası ısınıyo tam olarak xd
güncel olandan bahsedıyorum daha iyi mi daha iyi şu anda tabi ki mantıklı değil fakat daha iyi.İşte burada yanılıyorsun dlss 3.0 her ekran kartında açılmıyor mod ile açılıyorki buda resmi bir destek değil ? Yakın bir zamanda bir anda mod güncellemesi kesildiğinde bir şey gibi kalırsınız 3060 ti ile ortada veya başka kartta saf güç bir işe yaramıyor bu devirde ve daha pahalı rtx 4060 ile aynı fiyatta olsa tamam 3060 ti alınır ama hem daha pahalı hem kaç yıllık 200w güç tüketen bir hurda gidin onu alın mantıksızlık akıyor konudan.
Bu da isiniyo. Sorun yasayanlar var.Fiyatı kötü ancak ısınanlar eagle olanlar değil mi? Bu gaming model
Peki sana soruyorum gidip 12k bu kartamı verilir 11k fiyata yeni nesil 4060'mı ? Neden eski bir karta çıkalı 3 yıl olmuş bir 3060 ti modeline 12k para vereyim 2.el garantili ve temiz olanları max 7k fiyata bulunuyor zaten ?güncel olandan bahsedıyorum daha iyi mi daha iyi şu anda tabi ki mantıklı değil fakat daha iyi.
2.el gaming oc bulursan linkini bana özelden salla lütfen ben piyasadaki hepsini alırım sıkıntı yokPeki sana soruyorum gidip 12k bu kartamı verilir 11k fiyata yeni nesil 4060'mı ? Neden eski bir karta çıkalı 3 yıl olmuş bir 3060 ti modeline 12k para vereyim 2.el garantili ve temiz olanları max 7k fiyata bulunuyor zaten ?
3060 ti kullanıyorum frame generation açılyor artıkGüç tüketimi 3060 ti 200w rtx 4060 115w ? Dlss işini yoksayamıyoruz çünkü çoğu güncel aaa oyunlarda var üstüne frame generation'da açınca 3060 ti şamar oğlanına dönüyor üstüne daha pahalı üstüne daha eski bir seri ? Hiçbir mantığı yok 2.el almak dışında.
Evet görecem ben zaten şu oyun dosyalarını ellemeyi sende biraz takip edersen resmi olmadığı için virüslü dosyaları pc'ye yüklediğinizden haberiniz yok reddit'te şuanda mod yapımcılarının virüs eklediği iddiası var kullanın ve kullanmayın ama yakında çıkar kokusu resmi bir eklenti değil bu ne kadar kaşıntınız olsa bile yakında patlayacak bu durum benden söylemesi.3060 ti kullanıyorum frame generation açılyor artık1 1tane dosyayı oyun içine atarak biraz teknoloji haberleri takip edin 4060 ti yı karım yaparım
İstediğin indirim konusunu aç fakat bu konuda indirim vs yok gaming oc modelide ısınan boş karttan başka bir şey değil bu model özelinde bilmem anlatabildimmi bu kart 9k fiyatta olsa tamam diyeceğim 12.600 tl para veriyorsun ve ısınan eski model bir kart alıyorsun sırf sıfır diye.Tamam kardeşim konuya yaz diye zorlamıyoruz kendi sattığımız ekran kartının reklamınıda yapmıyoruz piyasaya bakıyorsun giriyorsun akakçeye cimriye sonra bakıyorsun bu ilan indirimde bitti burada 3060ti nasıl diye açmadım konuyu alacaksan al almayacaksanda soranları cevapla sadece burda polemiğe girmenin bir manası yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almak isteyen varsa velcoro ile konussun arkadaşlar ben bilmiyorum hiç bir şey kg herkese
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el gaming oc bulursan linkini bana özelden salla lütfen ben piyasadaki hepsini alırım sıkıntı yok
Evet görecem ben zaten şu oyun dosyalarını ellemeyi sende biraz takip edersen resmi olmadığı için virüslü dosyaları pc'ye yüklediğinizden haberiniz yok reddit'te şuanda mod yapımcılarının virüs eklediği iddiası var kullanın ve kullanmayın ama yakında çıkar kokusu resmi bir eklenti değil bu ne kadar kaşıntınız olsa bile yakında patlayacak bu durum benden söylemesi.
Ban yiyenler var rekabetçi oyunlar üzerinde onunda haberini vereyim.
Rog da sorun yaşayan yok ki kankayok ısınmıyo ayrıca rog strix de sorun yaşayan da var o zaman rog alınmaz çöp kart mı oluyor?
cw ı kim yaşıyo kanka pandalar mı? burada boş mesaj kasacağına git 1 - 2 şey öğren. Isınıyor, çöp dediğin modelin gaming x trio dan farkı yokRog da sorun yaşayan yok ki kanka