12.sınıf zorunlu staj kaç saat çalışıyoruz

İstanbul Profilo meslek hocam genellikle bankalarda çalışan tanıdıklarımiza sorduk ama ses yok başka nerelere sorabilirim ki aklıma gelmedi.
hocam vala bilişim bölümü için yer bulmak çok sıkıntı biz sınava girdik ben seçildim

Ben 8.30-6 çalisiyorum 6250 yemek + 6600maaş+ 1200yol

Sağlık meslekte staj yapmıştım devlette 08:00-16:00 arası 12-13 yemek molası(hastane yemekhanesi ücretsiz) asgarinin 3/1 i alıyordum

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar 12. Sınıf geçtım 3 gün iş 2 gün okul sanırım ben kaç saat çalışacam şimdi iş yerinde ve maaş konusunda iş yerimi karar veriyor yoksa sabit 6 buçuk k mı veriyorlar.
8 saat olması lazım aslında verdikleri fiyat evet düşük ama çalışma saatininde az olduğunu unutmamak gerek

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar 12. Sınıf geçtım 3 gün iş 2 gün okul sanırım ben kaç saat çalışacam şimdi iş yerinde ve maaş konusunda iş yerimi karar veriyor yoksa sabit 6 buçuk k mı veriyorlar.
sana tavsiyem stajyer olarak bütün haklarını çalışma saatlarini falan filan araştır kendini anadolu çomarına köle etme üstüne üstlük STAJA giderkende çalışma/iş yapma mentalitesiyle kesinlikle gitme adam gibi öğrenmek için git

Geri