Neler Yeni

120k ya palit gamerock rtx 5090 almak mantıklımı ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
Merhaba arkadaşlar Mimar bir kardeşimize rtx 5090 almayı planlıyoruz sarı sitede 120k ya buldum bitane sizce mantıklımı satın almak yoksa sıfır çıkmasınımı beklemek ?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
mehmet ali oğuz
Merhaba arkadaşlar Mimar bir kardeşimize rtx 5090 almayı planlıyoruz sarı sitede 120k ya buldum bitane sizce mantıklımı satın almak yoksa sıfır çıkmasınımı beklemek ?
Valla alınır sınırlı sayıda da olsa satıldı ürünler tabi ne kadar kar koydu satıyor bilinmez. Acele yoksa stok beklemek daha mantıklı gibi şubat sonları stoklar yenilenir diye düşünüyorum tabi daha büyük stok sıkıntıları çekmezsek :)

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,844
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Sarı sitedeki kutusu açılmamış sıfır ise alınır.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Stok sorunundan dolayı yurt dışında bile kart çok pahalı. Sıfırları bahsettiğiniz kartın minimum 30-40 bin TL üzerinde satışa çıkacaktır. Varsayalım stok sorunu yaza doğru bitti ben gene de kartın ucuzlayacağını sanmıyorum. Faturası garantisi varsa bence alınabilir. Satın alan kişi bu kartı daha çok iş amaçlı kullanacak anladığım kadarıyla. Kartın gücünü kullanarak zamandan tasarruf edip ayda fazladan bir iki proje alır, bunu da nakite çevirebilecekse ben mantıklı buldum.

Top Bottom