MehmeTT EMİN
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
18.500 yazmıslar bır de ındırım olmayan ıslemcıye
Kimsenin doğru düzgün indirimde bir şey alamadığı yerde geç olarak 3 tane müthiş indirimde ürün alıp üstünede forum hesabının yeni açılmış olması gerçeklik ihtimalini çok çok azaltıyorGelirse fotoğraf atarım buraya, merak etmeyinGerçi kargo barkodunu açık atsam da yapay zeka vs dersiniz ama neyse
![]()
Reis anlatsana nasıl aldın. Bot bile alamadı sen nasıl 3 ürün aldın merak ediyoruz Forum ahalisi olarak.Gelirse fotoğraf atarım buraya, merak etmeyinGerçi kargo barkodunu açık atsam da yapay zeka vs dersiniz ama neyse
![]()
Valla rezil olan sen olursunBENCE BU REZİLLİĞİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIYIP DUYURMAK LAZIM![]()
İtopya hesabının şifresini at bişi denicem inanırım sözBende son kez yazayım kimseyi inandırmak zorunda değilim, söylediklerimiz de benzer diye yalan diye düşünüyorsanız size kalmış. Anlattığım gibi aldım
Ürünler Hazırlanıyor: 22.05.2026 18:08:06 bu saattede siparişe düştü. Normalde siteye arada girer bakarım son 1 haftadır her gün girip işlemci denk getirmeye çalışıyordum ve bunu almak nasip oldu. Bugüne kadar hesabada girme ihtiyacı duymadım. Sevincimi paylaşayım diye hesap açayım dedim varmış ona girdim yazdım ama millet alamadıgı için başkalarına sarmaya yer arıyor. Hoşunuza gitmiyorsa gidin itopyaya söylenin alanlara ne laf atıyorsunuzAlıntıyı görüntüle
Bende son kez yazayım kimseyi inandırmak zorunda değilim, söylediklerimiz de benzer diye yalan diye düşünüyorsanız size kalmış. Anlattığım gibi aldım
Ürünler Hazırlanıyor: 22.05.2026 18:08:06 bu saattede siparişe düştü. Normalde siteye arada girer bakarım son 1 haftadır her gün girip işlemci denk getirmeye çalışıyordum ve bunu almak nasip oldu. Bugüne kadar hesabada girme ihtiyacı duymadım. Sevincimi paylaşayım diye hesap açayım dedim varmış ona girdim yazdım ama millet alamadıgı için başkalarına sarmaya yer arıyor. Hoşunuza gitmiyorsa gidin itopyaya söylenin alanlara ne laf atıyorsunuzAlıntıyı görüntüle
itopya çalışanları fırça yemiş yeni hesaplar açıp inandırmaya çalışıyorlarValla rezil olan sen olursunSipariş saati 18,08 (ekran görüntüsünde var), foruma üyelik 18,30. İnanmayan moda mesaj atıp sorsun. ben her türlü itopya çalışanı olmadığımı ispatlarım da siz iddialarınızı kanıtlayamayınca forumda nasıl bir şey olmamış gibi durursunuz, bilemem
![]()
Hesabın şifresi muhtemelen itopya123.İtopya hesabının şifresini at bişi denicem inanırım söz
hacı dalga mı geçion senyaValla rezil olan sen olursunSipariş saati 18,08 (ekran görüntüsünde var), foruma üyelik 18,30. İnanmayan moda mesaj atıp sorsun. ben her türlü itopya çalışanı olmadığımı ispatlarım da siz iddialarınızı kanıtlayamayınca forumda nasıl bir şey olmamış gibi durursunuz, bilemem
![]()