🔥İndirim .

Arkadaşlar milleti suçlamayın. Ayda 2 kere müzayede günlerdi METİN2 TR herhangi bi sunucuya girin. Yoğunlukta nelerle karşılaşıyorsunuz görün :) normal yani atıyorum 1000kişi deniyor 10 kişiye gösteriyor. Savunmaya çalışmıyorum banada saldırmayın. Biz yıllardır metin2 de bu internetten ürün almalarda yaşıyoruz bu sorunu. Özellikle adetli ve değerli ürünler zaman zaman alınamıyor. 2 sefer üst üste hiç alamayıp 3. sefer 5 tane aldığım oldu örnegin metin2 de

Gelirse fotoğraf atarım buraya, merak etmeyin :) Gerçi kargo barkodunu açık atsam da yapay zeka vs dersiniz ama neyse :LOL:
Kimsenin doğru düzgün indirimde bir şey alamadığı yerde geç olarak 3 tane müthiş indirimde ürün alıp üstünede forum hesabının yeni açılmış olması gerçeklik ihtimalini çok çok azaltıyor 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

Gelirse fotoğraf atarım buraya, merak etmeyin :) Gerçi kargo barkodunu açık atsam da yapay zeka vs dersiniz ama neyse :LOL:
Reis anlatsana nasıl aldın. Bot bile alamadı sen nasıl 3 ürün aldın merak ediyoruz Forum ahalisi olarak.

Çok garip bir vaka.

BENCE BU REZİLLİĞİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIYIP DUYURMAK LAZIM :ROFLMAO:
Valla rezil olan sen olursun :LOL: Sipariş saati 18,08 (ekran görüntüsünde var), foruma üyelik 18,30. İnanmayan moda mesaj atıp sorsun. ben her türlü itopya çalışanı olmadığımı ispatlarım da siz iddialarınızı kanıtlayamayınca forumda nasıl bir şey olmamış gibi durursunuz, bilemem :)

Valla rezil olan sen olursun :LOL: Sipariş saati 18,08 (ekran görüntüsünde var), foruma üyelik 18,30. İnanmayan moda mesaj atıp sorsun. ben her türlü itopya çalışanı olmadığımı ispatlarım da siz iddialarınızı kanıtlayamayınca forumda nasıl bir şey olmamış gibi durursunuz, bilemem :)
itopya çalışanları fırça yemiş yeni hesaplar açıp inandırmaya çalışıyorlar :)

hacı dalga mı geçion senya

Geri