Neler Yeni

Yardım 125 CC SCOOTER ÖNERİSİ

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ben
Selamün Aleyküm 125lik scooter bakıyorum ama piyasaya uzağım hangi marka iyidir hangi marka kroniktir hangi markanin parcasi bulunur bulunmaz bilmiyorum mondial 125 strada modelini gördüm 70-80k bandında sizce nasıl motor alınır mı? veya başka öneriniz varmı

Not : başlangıç için bakıyorum

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Yiğit
Selamün Aleyküm 125lik scooter bakıyorum ama piyasaya uzağım hangi marka iyidir hangi marka kroniktir hangi markanin parcasi bulunur bulunmaz bilmiyorum mondial 125 strada modelini gördüm 70-80k bandında sizce nasıl motor alınır mı? veya başka öneriniz varmı

tvs jüpiter bakabilirsin

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ben
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honda dio veya activa.
Dioya biraz daha sıcak baktım hocam activayla arasında yaklaşık 15 20k fark var anladığım kadarıyla benzer duruyorlar farkları nedir iki motorun

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ferhat Bilgi

Dio al bak keyfine sorunsuz diyebilirim ha daha ucuz istersen rks newlight var çok aşırı arıza çıkarmıyor diyebilirim ama hiç çıkarmıyor da değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Alperen

Tvs ntorq 125

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
japondan şaşma dio al geç

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dioya biraz daha sıcak baktım hocam activayla arasında yaklaşık 15 20k fark var anladığım kadarıyla benzer duruyorlar farkları nedir iki motorun
Şöyle bırakayım çok büyük farklar yok. Activa beygir ve tork olarak biraz daha iyi ama hangisi uygun gelirse tercih edebilirsin başlangıç için ikisi de güzel seçim olur. Ekipmanlar için de bütçe ayırmayı unutma. En önemlisi onlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,079
Üyeler
162,905
Son üye
adanarepublic