Halloween
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
Arora Gemma 125 . Arora markasının en kaliteli modeli buymuş. Fiyatı bayiden bayiye çok değişken. Motor bloğu kaliteli.Çok haklısın valla
Arora Gemma 125 . Arora markasının en kaliteli modeli buymuş. Fiyatı bayiden bayiye çok değişken. Motor bloğu kaliteli.Çok haklısın valla
daha almadım, 2-3 ay sonra falan alıcam, ama alabiliyosan yamahayı al gemma yerinehocam öncelikle bende motor alma arefesindeyim. ilk motorum olacak baya araştırdım ve iki model arasında kaldım benimde bütçe aşağı yukarı sizinki gibi. yamahanın yeni modeli olan rayzr 125cc ve aroranın gemma 125 modelinde karar kıldım. yamaha olan sıfır bayi fiyatı nakitte 120bin taksitli fiyatı 140bin. arora gemma ise yaşadığım şehirdeki bayide peşin veya taksit fark etmeksizin 80 bin tl. yamaha olanı ikinci elde 110bine temiz ve aksesuarlı şekilde buldum. bir miktar peşin kalanı k.kartına taksit şekilde almayı düşünüyorum. eğer yamahayı alamazsam ikinci seçeneğim büyük ihtimal gemma 125 modeli olacak.
siz motor aldınız mı? aldıysanız hangi marka model tercih ettiniz?
Hocam memnun musunuz şuan motordan, deneyiminiz nasıl?RKS LTR 125 modelini yeni satın aldım yarın teslim alıcam. QJ Motor üretimi olup en kaliteli çin markası. Sıvı soğutmalı ve 14.5 Beygir güçlü bir motor.
Jupiter ve dashte güzel tercih olur ama hem arkada sepeti olsun istiyom fabrika çıkışı, sonradan taktırmak istemiyom. Birde yaşadığım yerde arora ve rks bayileri var sadece, başka yere gitmeye vaktim yok işten dolayı.Bence tvs jupiter 125 iyi. 1 senedir kullanıyorum bagaj hacmi geniş hızlanması güzel. Önde cebi var usb çıkışı var şarj için. Start stop var. El freni var. Kötü yanı ise yakıt deposu küçük ve bahsettikleri gibi 1.8 yakmıyor 2.2 yakıyor minimum.
Hero dash 125 de bunun daha yüksek performanslısı. Bagaj hacmi küçük diye almadım yoksa bayağı güzel motor o da. Pcx 140ken bayiler yok çekti şimdi sıraya yazarız falan dediler ne zaman gelir belli değil dediler. Şimdi 195 oldu alan yok. Çünkü hiçbir şey değişmiyor her sene aynı özelliklerle çıkarıyorlar. Tek değişen şey fiyatı.
Ben arora ve rkslerin yorumlarını beğenmediğimden bayisine bile gitmedim alırken. Yani sonuçta nerede olursa olsun 1 günlük işin var. Sigorta yapılacak, şoförler odasından plaka basılacak. Her türlü 1 gününü yiyecek.Jupiter ve dashte güzel tercih olur ama hem arkada sepeti olsun istiyom fabrika çıkışı, sonradan taktırmak istemiyom. Birde yaşadığım yerde arora ve rks bayileri var sadece, başka yere gitmeye vaktim yok işten dolayı.
Tavsiye etmiyorum. Zar zor iade edildi. Montaj hatalı motor her an yanıp tutuşma ihtimali var. Az kalsın yanıyordu motor. Arka amortisör takoz gibi. en hafif çukurlarda için dışına çıkıyor. Beş para etmez hepsi montaj hatalı motor. Aldığıma pişman oldum araya avukat soktum da iade aldılar.Hocam memnun musunuz şuan motordan, deneyiminiz nasıl?
Ben arora ve rkslerin yorumlarını beğenmediğimden bayisine bile gitmedim alırken. Yani sonuçta nerede olursa olsun 1 günlük işin var. Sigorta yapılacak, şoförler odasından plaka basılacak. Her türlü 1 gününü yiyecek.
Ne almalı pekiTavsiye etmiyorum. Zar zor iade edildi. Montaj hatalı motor her an yanıp tutuşma ihtimali var. Az kalsın yanıyordu motor. Arka amortisör takoz gibi. en hafif çukurlarda için dışına çıkıyor. Beş para etmez hepsi montaj hatalı motor. Aldığıma pişman oldum araya avukat soktum da iade aldılar.
100k bütçeBütçe yetiyorsa dio bak 125 bin satış fiyatı var japon kalitesi ayrıca