12500 TL'ye Hangi Direksiyon Setini Almalıyım? İkinci El G29 Alınır mı?

vedirhans

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12500
12500 tl param var sizce direksiyon seti alınır mı alırken nelere dikkat etmek gerekir ?

Ben bu ürünü birkaç ay önce 13 bin TL'ye sıfır olarak almıştım. Vitesi yoktu; vitesi sonradan ayrıca satın aldım. Amazon’da zaman zaman iyi indirimler oluyor, takip etmenizde fayda var. O dönem araştırma yaparken şunu fark etmiştim: Direksiyon simidinin üstündeki mavi şerit soyulmamışsa ürün çok fazla kullanılmamış demektir. Ayrıca pedalların vidalarının siyah kaplaması kullanım ile zamanla kalkabiliyor, bilginiz olsun. İkinci el temiz ürünler bulmak mümkün; çünkü birçok kişi bu ürünleri hevesle alıp kısa süre kullanıyor ve sonra satıyor.

12500 tl param var sizce direksiyon seti alınır mı alırken nelere dikkat etmek gerekir ?
O paralar verilmez öyle keyifli bir direksiyon setide değil zaten g29 ben 8500 e 4 aylık aldım amazondan vites aldım sıfır 11 e geldi bana sonra sıkıldım 10500 e sattım hiç keyfi yok gerçekle alakası zaten yok direksiyon manevralarda dişli sistemden dolayı boşluk yapıyor keyifsiz set çok para verilmemesi lazum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe çıakrsa şu şekil moza r3 düşürsen daha tatminkar bir set ile başlamış olursun

Geri