Yardım 13.000TL Tablet Önerisi

•|Gusion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
667
Bütçe
13000
Dokunmatik Kalemli bir tablet önerisine ihtiyacım var fakat net bir öneri bulamadım siz ne önerirsiniz?Bunu buldum fakat akakcede kalemli olarak filtrelediğimde ürün çıkmıyor.
Samsung eğitim mağazasından Tab S10 Lite bak o bütçede iyi bence. Samsung yazılım olarak da iyi destek verir.

Hocam siteden bakılamiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maksimum 12-13 bütçem var.
Her yerde satışı var ama eğitim mağazasında diğer yerlerden ucuz o yüzden dedim. 6/128 olanı 11900TL 8/256 olanı 13600TL eğitim mağazasında.

Her yerde satışı var ama eğitim mağazasında diğer yerlerden ucuz o yüzden dedim. 6/128 olanı 11900TL 8/256 olanı 13600TL eğitim mağazasında.
Hocam siz o fiyatları nasıl, nereden gördünüz?Ben samsung sitesine girdim fakat bu fiyatları göremedim.

Hocam siz o fiyatları nasıl, nereden gördünüz?Ben samsung sitesine girdim fakat bu fiyatları göremedim.
Samsungun eğitim indirimi mağazası var bir hesapta biri öğrenci olduğunu doğrulayınca o mağazaya da giriş yapılabiliyor. Bende zaten doğrulama olduğu için direkt mağazayı açıp baktım.

Ek bir bilgi daha vereyim Samsungun kamu çalışanlarına özel bir mağazası da var orada fiyat nedir bilmiyorum çevrede kamu çalışanı varsa denenir.

Dokunmatik Kalemli bir tablet önerisine ihtiyacım var fakat net bir öneri bulamadım siz ne önerirsiniz?Bunu buldum fakat akakcede kalemli olarak filtrelediğimde ürün çıkmıyor.
Xiaomi Pad 7 öneririm, belki bütçeni bir iki tık aşma durumu olabilir ama piyasa daki bence Apple haricinde Android tarafında premium tabletlerden biri

Samsungun eğitim indirimi mağazası var bir hesapta biri öğrenci olduğunu doğrulayınca o mağazaya da giriş yapılabiliyor. Bende zaten doğrulama olduğu için direkt mağazayı açıp baktım.
Az önce denedim E-devlet şifresi istiyor ptt'ye gidersem hallederim.Hocam attığım honor daha iyi gibi geldi bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Pad 7 öneririm, belki bütçeni bir iki tık aşma durumu olabilir ama piyasa daki bence Apple haricinde Android tarafında premium tabletlerden biri
Hocam bütçeyi birazdahi yüseltemem, alt tarafı bir tablet alacağım.

@İsimbulamajim hocam sen ne önerirsin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri