Eskel
80+ Silver
Dahası
14 yaşındayım 170 lerde boyum ve 72 kiloyum
Şuan obezim 10 dan fazla bile kilo vermem gerekiyor olabilirZayıfla 10 kilo
Boyun çok kısa knk kilona oranla iyi ama ben 49 kilo 1.80 boy ile cıbık kraker gibi geziyorumBence o yaşlarda 1.60 boy 55 kilo ideal ama ben yaş 15 160 boy 45 kilo
Şimdilik yüzmeye gitse daha iyi olur. Fitness'a 16 yaşlarında başlarsa daha iyi olur.Kardeşim için soruyorum. 13 14 yaşında ve yapmak istiyor. Başlasa sağlığı açısından zararı olur mu? Kilosu 45 boyu 163 CM.
Yetişkinliğe girmemiş birinin ağir sporlar yapmasi zararlıdır hafif sporlar yapın ağırlık işine girmeyin. Yürüyüş olur basketbol gibi sporlar olur bunlarda sorun olmaz. Benim uyarima dikkat etmeni öneririm.Kardeşim için soruyorum. 13 14 yaşında ve yapmak istiyor. Başlasa sağlığı açısından zararı olur mu? Kilosu 45 boyu 163 CM.
Mehraba 14 yaşımdayım 1yıldır yapıyorum 1 yıl once kilom 40'dı şimdi ise 58 sıska bir çocuktum şimdi ise tam tersi kol kasım kendimi daha zinde hissediyorum şahsen bir zararını görmedim. Babamla GYM e gider 1 saat yapar gelirdik ilk 1 ay acı cekiyorsun sonradan geçiyor şahsen ben bunları yaşadım ama beslenmesine dikkat etsinKardeşim için soruyorum. 13 14 yaşında ve yapmak istiyor. Başlasa sağlığı açısından zararı olur mu? Kilosu 45 boyu 163 CM.
Bilinçli spor yapmayacaksa gideceği salon ucuz mahalle salonlarıysa hiç yapmaması uzun vadede kişisel sağlığı açısından daha sağlıklı olur. Söylediğim 13 yaşında olduğu için değil kac yaşında olursanız olun bilinçsiz yapıyorsanız yapmayın daha iyi. Cünkü bilinçsiz yapanlar kendilerine dönüşü olmayan yada dönüşü zor olan hasarlar verebiliyor.Kardeşim için soruyorum. 13 14 yaşında ve yapmak istiyor. Başlasa sağlığı açısından zararı olur mu? Kilosu 45 boyu 163 CM.
Cüce olmak iyidir kankiBoyun çok kısa knk kilona oranla iyi ama ben 49 kilo 1.80 boy ile cıbık kraker gibi geziyorum
Alakası bile yok knk bunun bilimsel araştırması bile varağırlık falan kaldırma düzgün spor yap düzenli ol ağırlık kaldırırsan boyun kısa kalabilir