Neler Yeni

Çözüldü✓ 13 GÜN SONUNDA NİHAYET KARGOYA VERİLMİŞ

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Bilgisayarlar hayrına dağıtılıyor gibi konuşmuşsunuz. Bu insanlar belirli bir kar oranı elde ederek satış yapıyorlar ve sözlerinin arkasında durmaları gerekiyor. Şu durum acizlikten başka bir şey değil.

kdrcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadir can şahin
Şunlar var bir bak istersen dahası var.
Hızlı gönderiyor fakat kullanılmış/sorunlu ürün gönderiyor.
tamam bunlar var ama ürünlerin arkasındalar gene hemen iletişime geçersen

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hayır anlamıyorum. Kasayi kurucaksin oldu bitti. Bir acelen mi var?
Kasayı öyle fevri toplarlarsa sende patlar. Bir alırsın bir kablo bağlı değil. PC açılmaz. Bunun testi var.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Benim DA-4 SİSTEM Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29, şuan benim siparişim daha kargoya verilmemişken, aynı ürünü sipariş vermiş bu şanslı arkadaşımızın

Bu arkadaşı kesinlikle itham etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın lakin daha bugün itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde söylenen şey: sipariş sırasına göre kargoya teslim edilmektedir denildi lakin bu firma açıkça yalan söylemiş durumda. Bugün 2. kez müşteri hizmetleri aramak istediğimde daha arar aramaz çağrı sonlandırıldı ile karşılaştım. Bu sipariş yüzünden sinir stres sahibi oldum, işime gücüme konsantre olamaz durumdayım. Neden düzenli bir sıra ile sipariş tarihine göre kargolanmıyor bu ürünler? Lütfen kalkıp yok kampanya dönemi, yoğunluk vs. basma kalıp hazır cevaplar sunmayın. Buradaki sorun aynı ürünü sipariş veren müşterilerden siparişi önce veren müşterinin ürünü kargoya verilmemesi yetmez gibi daha sonra sipariş veren kişinin çoktan aynı ürünü kargodan teslim almış alışverişinin tamamlanmış olmasıdır. Bu durumu açıklayabilecek mantıklı ve haklı bir gerekçesini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi öğrenmiş olalım.
internetten almayın abi o zaman git istanbula al 1 günde ben da3 ü öyle aldım

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
2 Hafta olması normal ama bekleyeceğiz. Sanki adamlar İstanbul bilişim gibi paranı alıp bilgisayarı yollamıyor gibi davranmayın. 1 hafta bekleyeceksin. Basit. Ya da direkt İstanbul'a gideceksin 1 gününü vereceksin alacaksın.

ygtcntpl

80+ Bronze
Günde 1000 tane ürün satın alınsa sen hepsini yetiştirebilir misin ?
Müşteri hizmetlerini bende sevmiyorum fakat birazcık anlayış göstermek gerekiyor.
Günde 1000 tane ürün satın alınıyorsa marka sahibi personel durumu ve çalışma hızını ona göre ayarlayacak. Sen hizmet veriyorsun pazarlık yapmıyorsun.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ben 2018'de klavye mouse set aldım. Hala çalışıyor. Monitör aldım. Sonra ekran kartı anakart ram kasa aldım gayet sağlamdı ama 1 hafta da geldi. Tek sorun bu ama ben gidip Vatandan pahalıya alacağıma böyle yaparım.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
itopya abdullah abi olmasa ayakta kalamaz ???? Ne xD abu kafayımı yedin
evet yalanmı bu adam sayesinde bilinen bir firma olduktan sonra yayıncılara reklam vermeye başladı

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Konu efsane ya herkes birbirine sallıyor. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
2 Hafta olması normal ama bekleyeceğiz. Sanki adamlar İstanbul bilişim gibi paranı alıp bilgisayarı yollamıyor gibi davranmayın. 1 hafta bekleyeceksin. Basit. Ya da direkt İstanbul'a gideceksin 1 gününü vereceksin alacaksın.
Hocam 2 hafta oldu zaten siz yazdıklarımı okumamışsınız belli ki benimle aynı tarihte aynı ürünü alan pek çok kişinin çoktan ürünlerini teslim aldılar alışverişleri sona erdi ben ve benle aynı durumda olanlar hala kargoya verilecek diye bekliyoruz. Siz hala bekleyeceksin diyorsunuz yazılanları tam okuyun yada okuduğunuzu tam olarak idrak ediniz.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Konu efsane ya herkes birbirine sallıyor. :D
Konuyla alakasız firma ve kişiler üzerinden tartışanlar mı dersiniz, okuduğunu anlamadan bekle diyenler mi dersiniz ne ararsanız var çorba oldu resmen Aklı yok fikri çok derler ya o misal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,029
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom