tamam bunlar var ama ürünlerin arkasındalar gene hemen iletişime geçersenŞunlar var bir bak istersen dahası var.
Hızlı gönderiyor fakat kullanılmış/sorunlu ürün gönderiyor.
Yardım - İnceHesap rezilliği!
Normalde çok sevdiğim bir firma olan incehesap son 1 ay içinde beni hüsrana uğrattı. 14 Eylül'de ekran kartımı iade edip ve para iadesini beklemeye başlamıştım. Aradan 18 gün geçti ve az önce kapıma kurye gelip bana İnceHesap kutusunu uzattı. İçini açtığımda ne göreyim, ekran kartını test edip...forum.donanimarsivi.comİncehesap Rezilliği ?
Dostlar neredeyse 2-3 haftada gamin gecesinden ürünleri topladım. Asus prime b460m-k bir anakart aldık güzel şöyle böyle filan MSI Forge 100R de bir kasa aldım imzamdaki ürünlerin çoğunu da yine oradan aldım ama donanımsal sıkıntı çıkmadı kutuları fılan yırtık geldi bazılarının. Neyse 3 gündür...forum.donanimarsivi.com
Kasayı öyle fevri toplarlarsa sende patlar. Bir alırsın bir kablo bağlı değil. PC açılmaz. Bunun testi var.Hayır anlamıyorum. Kasayi kurucaksin oldu bitti. Bir acelen mi var?
internetten almayın abi o zaman git istanbula al 1 günde ben da3 ü öyle aldımBenim DA-4 SİSTEM Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29, şuan benim siparişim daha kargoya verilmemişken, aynı ürünü sipariş vermiş bu şanslı arkadaşımızın
Bu arkadaşı kesinlikle itham etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın lakin daha bugün itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde söylenen şey: sipariş sırasına göre kargoya teslim edilmektedir denildi lakin bu firma açıkça yalan söylemiş durumda. Bugün 2. kez müşteri hizmetleri aramak istediğimde daha arar aramaz çağrı sonlandırıldı ile karşılaştım. Bu sipariş yüzünden sinir stres sahibi oldum, işime gücüme konsantre olamaz durumdayım. Neden düzenli bir sıra ile sipariş tarihine göre kargolanmıyor bu ürünler? Lütfen kalkıp yok kampanya dönemi, yoğunluk vs. basma kalıp hazır cevaplar sunmayın. Buradaki sorun aynı ürünü sipariş veren müşterilerden siparişi önce veren müşterinin ürünü kargoya verilmemesi yetmez gibi daha sonra sipariş veren kişinin çoktan aynı ürünü kargodan teslim almış alışverişinin tamamlanmış olmasıdır. Bu durumu açıklayabilecek mantıklı ve haklı bir gerekçesini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi öğrenmiş olalım.
itopya abdullah abi olmasa ayakta kalamaz ???? Ne xD abu kafayımı yedinevet yayıncılar sayesinde ün kazandı bende reklamı bassam bende ünlü olurum itopya Abdullah abi olmasa ayakta kalamaz PC lere kötü parça takan sorumsuz bir firma
Günde 1000 tane ürün satın alınıyorsa marka sahibi personel durumu ve çalışma hızını ona göre ayarlayacak. Sen hizmet veriyorsun pazarlık yapmıyorsun.Günde 1000 tane ürün satın alınsa sen hepsini yetiştirebilir misin ?
Müşteri hizmetlerini bende sevmiyorum fakat birazcık anlayış göstermek gerekiyor.
evet yalanmı bu adam sayesinde bilinen bir firma olduktan sonra yayıncılara reklam vermeye başladıitopya abdullah abi olmasa ayakta kalamaz ???? Ne xD abu kafayımı yedin
Hocam 2 hafta oldu zaten siz yazdıklarımı okumamışsınız belli ki benimle aynı tarihte aynı ürünü alan pek çok kişinin çoktan ürünlerini teslim aldılar alışverişleri sona erdi ben ve benle aynı durumda olanlar hala kargoya verilecek diye bekliyoruz. Siz hala bekleyeceksin diyorsunuz yazılanları tam okuyun yada okuduğunuzu tam olarak idrak ediniz.2 Hafta olması normal ama bekleyeceğiz. Sanki adamlar İstanbul bilişim gibi paranı alıp bilgisayarı yollamıyor gibi davranmayın. 1 hafta bekleyeceksin. Basit. Ya da direkt İstanbul'a gideceksin 1 gününü vereceksin alacaksın.
Ettim noldu babanin firmasimiMemnun kalmamış olabilirsiniz ama burası dağ başı değil kafanıza göre firmalara hakaret edemezsiniz
Konuyla alakasız firma ve kişiler üzerinden tartışanlar mı dersiniz, okuduğunu anlamadan bekle diyenler mi dersiniz ne ararsanız var çorba oldu resmen Aklı yok fikri çok derler ya o misal.Konu efsane ya herkes birbirine sallıyor.