❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

sıvı soğutmaya bak hele merhaba bende buradayım diyor :uzgunpeepo:

pc sektörü harbiden kötü darbe aldı daha toparlamaz. bide aylık üyelikli pc muhabbetleri konusuluyor artık

5090a şundan çekmişler

Ekler

• IMG_1553.webp
    IMG_1553.webp
    25.3 KB · Hit: 224
İntel eritme sistemine en az satılan parçaları eklemişler
Ekran kartını 122 e satsan (alıcısını hemen bulamazsın kalan parçalar 14 e geliyor bence mantıksız değil)
Alıntıyı görüntüle
Böyle gayet iyi sistem oldu ekran kartını satıp elde ki ekran kartını taktığımız senaryo da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmkanları olsa 8 eklerlerdi ya da ramsiz satarlardı :kekw:
ram zaten 10k

Amd 5600 e artıc 300 mm sıvı soğutma takan ben bunu görünce fena güldüm. Hakikaten baya baya uydurma olmuş.

Vatan hep bir şeyler yapıyor ama hiç te bir şey yapmıyormuş gibi gözümde

pc sektörü harbiden kötü darbe aldı daha toparlamaz. bide aylık üyelikli pc muhabbetleri konusuluyor artık
Var zaten. Geforce now gibi Boosteroid gibi cloud gaming. Bilgisayara ulaşmak güçleştikçe bunlara talep ciddi miktarda arttı.

ben halen 16 GB ram fiyatlarını kabullenemiyorum bana kalsa 6-7k 16 gb ram
5090 arıyorum diyene ya da 5090 ı en kötü 120 ye alıcı bulurum kalanını kullanırım diyene güzel sistem olmuş şuanlık 2026'nın en iyi sistemi diyebilirim :kekw:

5090 alacak adama gerçekten cok mantıklı ya
Bence de
5090 ihtiyacı olana çok mantıklı olmayan ama 120 civarına satarım diyen içinde çok mantıklı, olur da akşam ek indirim gelirse diye bekliyorum ama yapmazlar gibi :kekw:

ben halen 16 GB ram fiyatlarını kabullenemiyorum bana kalsa 6-7k 16 gb ram
5090 arıyorum diyene ya da 5090 ı en kötü 120 ye alıcı bulurum kalanını kullanırım diyene güzel sistem olmuş şuanlık 2026'nın en iyi sistemi diyebilirim :kekw:

Bence de
5090 ihtiyacı olana çok mantıklı olmayan ama 120 civarına satarım diyen içinde çok mantıklı, olur da akşam ek indirim gelirse diye bekliyorum ama yapmazlar gibi :kekw:
eğer gelirse alırım bu arada. Bende su anda pcler var AI eğitim için almıştım onları satar buna geçerim direkt

eğer gelirse alırım bu arada. Bende su anda pcler var AI eğitim için almıştım onları satar buna geçerim direkt
Ben de elimdeki çoğu bilgisayar bileşenini sattım yeni bir sisteme geçmeyi planlıyorum elimde ekran kartı var 9060 xt 16 gb 5090 a alıcı bulmak biraz zor olabilir tek çekincem o ama %10-20 arası ek bir indirim gelirse net alırım

Geri