Yardım 1350 w a kadar psu önerisi lazım

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,309
Bütçe
10000
1350 w Gold ve üzeri psu lazım yardımcı olursanız sevinirim

Üst segment CSZ Platform sahip, 1.sinif japon kapasitor kullaniyor, gayet iyi.
Bu listeye gore bakin hocam tum deetaylari ile verilen markalarin tum serileri var, OKU yazan kisima mouse getirdiginiz zaman detaylari cikiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Hocam bir şey daha sorcam bu ATX 3.1 pcie 5.1 muhabbeti ne bazı psu larda atx 3.1 pcie 5.1 ready hazır falan yazıyor kimisinde yazmıyor fark var mı onlarda?

asagidan 3.sayfa'ya gelin hocam en ustte kirmiziyla platformlarin iyiden kotuye siralanisi yaziyor daha sonra markalar wattlar vesaire vesaire

Üst segment CSZ Platform sahip, 1.sinif japon kapasitor kullaniyor, gayet iyi.
Bu listeye gore bakin hocam tum deetaylari ile verilen markalarin tum serileri var, OKU yazan kisima mouse getirdiginiz zaman detaylari cikiyor.

Hocam bir şey daha sorcam bu ATX 3.1 pcie 5.1 muhabbeti ne bazı psu larda atx 3.1 pcie 5.1 ready hazır falan yazıyor kimisinde yazmıyor fark var mı onlarda?
Yeni nesil guc cikislarini destekliyor, ekran karti ile haberlesebiliyor ve anlik olarak kendi gucunun 2 kati kadar guc verebiliyor, bir dalgalanma veya ani yuk artisi olursa diye.

Yeni nesil dedigimde donusturucu olmadan direk psu uzerinde de 12vhpwr cikisi var buda dogrudan takmanizi yarar ekran kartini psuya

Raijintek Cratos 850W var cok memnunum sessiz hatta sistemimden dolayi fan hic calismiyor bile yeteri kadar guc cekmedigi icin ama tavsiye etmem
Eco mod oluyormuş açık halde geliyormuş kapatmak gerekiyormuş onla alakalı mı hocam
Benim sistem düşük olduğundan nzxt 750 yarı modüler kullanıyorum

Geri