- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hava kararsın güncellerim.
Hava kararsın güncellerim.
Ordan el öpmeye başlarım benDistribütör Endeks bilişim olması lazım. Oradan yola çıkarsak buluruz.
G203ten kat kat iyi bir mouse direk geç.G203 kullanıyorum ara ara scroll sorunu oluyor garantiden değiştirdim yine oldu geçeyim mi bu modele ne dersiniz
CS oynuyorum ama idare eder.Yani öyle aman aman FPS oyuncusu değilseniz iş görür. Öyle absürt rakamlara satılan farelere hiç gerek yok.
Tek eksiği önü altı yanı bili fotosu.
Kısa bir inceleme olacak.
Özellikler:
Açıkçası bu fiyata çok iyi. Benim işimi görüyor. Yani Aorus M2 gibi tüy gibi değil. Biraz ağırlığı var. Ama mouse pad üzerinde kaydırırken rahat yani keşke daha hafif olsaymış demedim. Yani daha hafif olsa tabi ki iyi olurdu ama böyle de iyi işimi görüyor.
- Pixart 3327 sensöre sahip.
- 12400 DPI hassasiyet
- Örgülü kablo
- Omron switch
- Çok ağır değil. Ama çok hafif de değil. Yani tüy gibi bir fare arıyorsanız size göre değil "bence".
- 8 tuş
- Sağ ele göre (sol da kullanabilir ama sol el için dizayn edilmemiş)
Onun dışında RGB aydınlatması çok hoş. Akşamları odanın ışığı kapalıyken hoş bir izlenim veriyor.
Ayrıca ürünün yazılımı da bulunuyor. Yazılımdan ayarlamalar yapabiliyorsunuz. Renk, DPI, makro gibi.
Ek olarak söylenecek bir şey yok. Bildiğin fare işte. Bu fiyata da bu zamanda çok iyi.
Akakçe sayfası:
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Al kenarda dursun fiyat değişir.@MuratTheFounderOfGariban ileride bu ürünün fiyatı değişir mi? Ufak tefek bozuk olan g300s ile devam etmeyi deniyorum da bu fiyatta iyiyse ve kaçırmamak mantıklıysa değiştirebilirim belki. g300s tamamen bozulmadan bir şey satın almaktan da emin değilim
g300sden iyi midir?Al kenarda dursun fiyat değişir.
Kat kat.g300sden iyi midir?
35x50 veya 40x30 türünde bir mousepad önerebilir misiniz? uygun fiyatlı ve kalitesinin çok iyi olması önemli değilKat kat.
Xrades35x50 veya 40x30 türünde bir mousepad önerebilir misiniz? uygun fiyatlı ve kalitesinin çok iyi olması önemli değil
Boyutu fazla daha küçüğü yani orta boyu yok mudur?Xrades
Xrades 70x30 Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades 70x30 Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
BulamadımBoyutu fazla daha küçüğü yani orta boyu yok mudur?