14-15k Telefon Önerisi

Note 14 pronun işlemcisi ondan daha üst model hocam bir yanlışınız olmasın :D
değil gibi
görsel_2026-06-10_012136692.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

genel olarak bu redmi note serisi çok da sağlam işlemcileri yok gibi oyun falan oynayacaksa 1 2 sene sonra eskiyeceğini düşünüyorum

Kardeşine alacaksan CMF Phone 1 al.
Note 14 prodan çok iyidir.
İşlemcisi Note 14 Pro 5G ile aynı. Ekran amoled 120HZ. 8+128gB işini görür ayrıca hafıza desteği de var. 12800tl ye internetten gördüğünü al. bana güven.

Kardeşine alacaksan CMF Phone 1 al.
Note 14 prodan çok iyidir.
İşlemcisi Note 14 Pro 5G ile aynı. Ekran amoled 120HZ. 8+128gB işini görür ayrıca hafıza desteği de var. 12800tl ye internetten gördüğünü al. bana güven.
Bu yeni markalarin yazılımında sorun yaşayan birkaç kişi gördüğüm için çok sıcak bakmıyorum normalde. Ama dün gece note 14 pro sipariş ettim kargoya verildi bile. Bir sorun çıkarsa iade falan olursa dediğinizede bakayım

Kardeşim için yeni bir telefon alacağım. Bundan önce anneme ve diğer kardeşime note 14 pro almıştım. Yine aynı telefonu düşünüyorum. Farklı tavsiyesi olan var mı?
Duz s24 veya türevlerini önerebilirim yurtdisi kutlu birtane tercih edilebilir dahs gecen gün sattım 17 binden

Duz s24 veya türevlerini önerebilirim yurtdisi kutlu birtane tercih edilebilir dahs gecen gün sattım 17 binden
S24 ve s25 serisinin serverlari acik su anda bin tl civarina imei attırabilirsiniz
, buarada elimde 1 tane daha s24 var ilgilenirseniz konusabiliriz

S24 ve s25 serisinin serverlari acik su anda bin tl civarina imei attırabilirsiniz
, buarada elimde 1 tane daha s24 var ilgilenirseniz konusabiliriz
1kya kim server kaydı yapıyor hocam :D

Geri