Neler Yeni

Çözüldü✓ 14 Mayıs Sistemi Şimdiden Hayırlı Olsun!

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Forumdaki tüm arkadaşlara hayırlı günler diliyorum bol şanslar diliyorum bu kampanya ile ilgili yazilanlara bakiyorumda gold a ozel bronza özel olsun demissiniz arkadaslar bi link paylasir abdullah kardeşimizde o linke kim önce ulaşırsa sistem cokmedigi süre o alir gold bronz vs utanmasaniz ev adresinizi verip abdullah kardesimize adrese sistemi yolla diyceksiniz adam o kadar ugrasiyor sistem fiyatını dusuruyor bi zahmet linki takip edipte almaya çalışın
Aga Sen Sistemin Ne Sistemi Olduğunun Farkında Mısın ? "Foruma Özel Sistem". Eğer Link Paylaşıp Alınacaksa, Kriter Olmayacaksa Normal Sistemlerden Ne Farkı Kalır.

Herkes Kendini Çok Akıllı Zannediyor, Ucuz Numaralarla Almaya Çalışıyor, Ama Yukarda da Gördüğünüz Gibi Farklı Kriterler Olduğunu Söyledi.

Ayrıca tabii ki Foruma Özel Olan Sistemi, tabii ki Yüksek Rütbeli Emek Harcayan Kişiler Alacak.
Sistem İçin Yeni Kaydolup, Sistemi Alıp Çıkacak Adama Değil.

Sistemi Almayacak Olan Bana Bile Bunları Yazdırdınız Ya Helal Olsun.

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
Aga Sen Sistemin Ne Sistemi Olduğunun Farkında Mısın ? "Foruma Özel Sistem". Eğer Link Paylaşıp Alınacaksa, Kriter Olmayacaksa Normal Sistemlerden Ne Farkı Kalır.

Herkes Kendini Çok Akıllı Zannediyor, Ucuz Numaralarla Almaya Çalışıyor, Ama Yukarda da Gördüğünüz Gibi Farklı Kriterler Olduğunu Söyledi.

Ayrıca tabii ki Foruma Özel Olan Sistemi, tabii ki Yüksek Rütbeli Emek Harcayan Kişiler Alacak.

Peki kardeşim foruma özel sistem diye gold bronz vs bunlara kisi bazli ozel msjmi atılacak buyrun link alabilirsiniz diye ben bu msji yazmamin sebebi tehditvari msjlar atilmasindan kaynakli gold yazmis bronz yazmis vs vs bana cikmazsa sayfayi birakir giderim vs cokta ihtiyac vardi zaten benim derdim herkese bi şans verilmesi

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar olayı anlamadım çekiliş mi olacak ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gold ve üstü olmalı bence adı üstünde forum sistemi. Sanki adamın son sistemi gibi yorum yapmayın herkese açık sistemde yapar?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Peki kardeşim foruma özel sistem diye gold bronz vs bunlara kisi bazli ozel msjmi atılacak buyrun link alabilirsiniz diye ben bu msji yazmamin sebebi tehditvari msjlar atilmasindan kaynakli gold yazmis bronz yazmis vs vs bana cikmazsa sayfayi birakir giderim vs cokta ihtiyac vardi zaten benim derdim herkese bi şans verilmesi
Özel Link Değil, Geçenkinde Stoklar Ayırtıldı. İsimlere göre alındı.

Ama Stok Kalırsa Olur O Dediğiniz. Emek Harcayanlara Stok Kalmazsa ve o dediğiniz yapılırsa, adamın demesi normal "Benim Hakkım Değil Mi Ben Emek Harcadım"

Ha Stok Kalırsa Elbette Dağıtılabilir Neden Olmasın.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Arkadaşlar olayı anlamadım çekiliş mi olacak ?
Olay çekiliş falan değil konuyu açan arkadaş kendince durumdan faydalanıp skor elde etmek için konu açmış millet birbirine sürekli yazacak arkadaş skor kazanacak amaç bu

Juiclair0

80+ Silver
Olay çekiliş falan değil konuyu açan arkadaş kendince durumdan faydalanıp skor elde etmek için konu açmış millet birbirine sürekli yazacak arkadaş skor kazanacak amaç bu
dostum 1 konuyla ne kadar mesaj kasabilir ki ? max 50

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
2 sene önce kayıt olup 1000 mesajla insanlara yardımcı olup da istediğimde ben alamayıp, tutup da yeni üyelere verilirse. Foruma bir daha adım atmam
Ben de 900 msg ve 2020 kayıtlıyım haklısın ben de almak istiyorum

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Sistemin özellikleri belli mi? Merak ettim.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
  • Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Gokhan
Emek olmadan ekmek olmaz diye bir laf vardır. Yeni gelenlerde hoş geldiler tabii ki ancak destek olmayan emek harcamamış kullanıcının al geç için durumu eski üyeye haksızlık olur.. Neyse en iyisini yönetim belirler hep birlikte göreceğiz.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Emek olmadan ekmek olmaz diye bir laf vardır. Yeni gelenlerde hoş geldiler tabii ki ancak destek olmayan emek harcamamış kullanıcının al geç için durumu eski üyeye haksızlık olur.. Neyse en iyisibi yönetim belirler hep birlikte göreceğiz.
haklı yorum ağızına sağlık hocam

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert

hocam hangi rütbelere olacak

Top Bottom