Beslenmen yetersiz ve eksikse takviye olarak kullanabilirsin öğün olarak kullanmak doğru değil, düzenli ve doğru beslenmeyi ögrenmen ve alışman gerek aksi halde suplement kullanmayı bıraktığında eski haline geri dönüyorsun formun kalıcı olmuyor lcarnitin kullanabilirmiyim bir marka önerirmisin ayrıca
Beslenmenin düzelttim spora gidiyorum ama yinede kilo veremiyorumKullanma beslenmeni düzelt
O zaman düzeltememişsindirBeslenmenin düzelttim spora gidiyorum ama yinede kilo veremiyorum
163 boyum var 67 kiloyum ekmeği çıkarttım ama daha sonu alamadım 15 gün oldu ne kadar sürede Bı değişiklik görürümkullanmanı gerektirecek bir şey, ekmeği ve şekeri çıkart. karbonhidratı düşür egzersizi ihmal etme yeter
O zaman düzeltememişsindir
15 gündür hem diyet hem spor yapıyorum sporu 2 kere Felan kaçırdımO zaman düzeltememişsindir
15 gün diyorsun normal değil mi? Nasıl bi diyet yapıyorsun. Kalori açığı verdiğin sürece kilo vermemen imkansız163 boyum var 67 kiloyum ekmeği çıkarttım ama daha sonu alamadım 15 gün oldu ne kadar sürede Bı değişiklik görürüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 gündür hem diyet hem spor yapıyorum sporu 2 kere Felan kaçırdım
İzle bunu. Bu yaşta supplement gereksiz olur.163 boyum var 67 kiloyum ekmeği çıkarttım ama daha sonu alamadım 15 gün oldu ne kadar sürede Bı değişiklik görürüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 gündür hem diyet hem spor yapıyorum sporu 2 kere Felan kaçırdım
Kendi kafama göre yapıyorum ailem diyetisyene götürmüyor15 gün diyorsun normal değil mi? Nasıl bi diyet yapıyorsun. Kalori açığı verdiğin sürece kilo vermemen imkansız
Sağolunİzle bunu. Bu yaşta supplement gereksiz olur.
18 falan degil doktor tavsiyesi ile kullaniliyor 12-13 yasimdan beri kullaniyorum"Supplement kullanmak için önerilen yaş 18'dir fakat illa ki kullanmak istiyorsanız, önerebilirim."
Yağ yakmak,kilo vermek istiyorsanız, L-Karnitin + CLA.