Halter etkiler kulaktan dolma bilgiler. Halterciler halter yaptıkları için değil zaten kısa oldukları için halter yapıyorlar.Estağfirullah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Halter etkiler boyu çünkü ağırlığın altında kaldıkça omurga yavaş yavaş kısalıyor haltercilerin boyu o yüzden kısa oluyor
Yaşıtlarım arasında gördüklerim açıkladığım şekilde;silkme ve koparma bende yapıyorum sıklıkla ama gördüğüm kadarıyla boy kısalması olası durum bende olmadı ama birkaç arkadaşımda kısalma olduHalter etkiler kulaktan dolma bilgiler. Halterciler halter yaptıkları için değil zaten kısa oldukları için halter yapıyorlar.
Halterciler arasında da 180 üstü insanlar görebilirsiniz.
Oldu diyorsanız olmuştur hocam ne diyim ki☺ Kac yaşındasınız?Yaşıtlarım arasında gördüklerim açıkladığım şekilde;silkme ve koparma bende yapıyorum sıklıkla ama gördüğüm kadarıyla boy kısalması olası durum bende olmadı ama birkaç arkadaşımda kısalma oldu
Daha 16 yaşındayım gelişim çağındayımOldu diyorsanız olmuştur hocam ne diyim ki☺ Kac yaşındasınız?
Yaşıtlarınız uzayacak merak etmeyin daha yolunuz varDaha 16 yaşındayım gelişim çağındayım
Gelişimini tamamlamamiş insanlar ağır sporlar yapmamalidir.Bir konu gördüm ve bu konuyu kendi ölçülerime göre cevap almak için bende açtım
14 yaşındayım boyum 1.80 85 kiloyum
Fitness yapmam kötü etkiler mi (kilom yağ yani bir bakıma obezim)
Sporun içinde gençleri görmek güzel. Benden sana abla tavsiyesi olsun. Sürekli oku, araştır, öğren. Ben her şeyi biliyorum havalarına girip insanlara saygısızlık etme (istisnalar her zaman olacak kariyer düşünüp camia içerisine girince göreceksin)herkesin fikirlerini dinle kendi süzgecinden geçir. Küçük büyük her zaman herkesten bilmediğimiz şeyleri öğrenebiliyorsunuz.Daha 16 yaşındayım gelişim çağındayım
En az 16 oneriyorum boyuna ve kilona güvenmeBir konu gördüm ve bu konuyu kendi ölçülerime göre cevap almak için bende açtım
Aynen öyle en büyük eksiğimiz bu bizim zaten "birbirimizin firkini dinlememek" malesefSporun içinde gençleri görmek güzel. Benden sana abla tavsiyesi olsun. Sürekli oku, araştır, öğren. Ben her şeyi biliyorum havalarına girip insanlara saygısızlık etme (istisnalar her zaman olacak kariyer düşünüp camia içerisine girince göreceksin)herkesin fikirlerini dinle kendi süzgecinden geçir. Küçük büyük her zaman herkesten bilmediğimiz şeyleri öğrenebiliyorsunuz.
Sadece örnek olsun diye söylüyorum. Sizi eleştirmek amaçlı değil o yüzden yanlış anlamayın.Gelişimini tamamlamamiş insanlar ağır sporlar yapmamalidir.
Yok kardeşim çok sorun olmaz hatta senin için faydalı olur ama yüzme vs. bu tarz sporlara gitmen senin için çok çok çok daha iyi olur.Bir konu gördüm ve bu konuyu kendi ölçülerime göre cevap almak için bende açtım
16 yaşındayım 1.90 boyum var kapıdan geçemiyorum DDnE 14 yaşında 1.80 boy 85 kilo mu ??? LAN BEN NEDEN 1.60 IM ÇILDIRCAM