Neler Yeni

1400 TL'ye VXE R1SE alınır mı?

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Yusuf Karayer
Mouse için 1500 TL ayırdım. Fazlasını asla veremem ki :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinden alıcı çıkmadığı için 1000hz oluyor otomatik. Hocam peki R1'mi önerirsiniz yoksa başka öneriniz var mı?

Klavye konusunda da çok kararsız kaldım EK75 iyi midir? Hiç bilgim yok.
R1 al geç tabii ki diğer özelliklerde de R1 daha iyi illa dongle için demiyorum 1 ay geçer 2 ay geçer dongle alırsın 2000Hztede kullanırsın.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Çağrı menekşe
M800pro almayayım mı?
aktif r1 kullanıyorum geldiğinde sağ tıktan değişik bir ses geliyordu metal metale surtunme sesı gıbı aradıgımda gerı gondermemı tamırının yapılcagını söylediler ama ıhtıyacım vardı mouseye o an ve cokda zararı olmadıgı ıcın gondermemıstım onun dısında gayet guzel mouse

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Furkan Özlü
aktif r1 kullanıyorum geldiğinde sağ tıktan değişik bir ses geliyordu metal metale surtunme sesı gıbı aradıgımda gerı gondermemı tamırının yapılcagını söylediler ama ıhtıyacım vardı mouseye o an ve cokda zararı olmadıgı ıcın gondermemıstım onun dısında gayet guzel mouse
Bende de vardı zaten R1, sattım sonra. Ürünün kalitesi çok güzel biliyorum. Arkadaşlar anlık bir karar ile bütçemi 2000 TL'ye çıkardım mouse için.

Bu arada klavye olarak da EK75 alıyorum, değil mi? Yoksa öneriniz var mı 1000 TL'ye.

Önerileriniz var mı arkadaşlar şimdi almam lazım kusura bakmayın yordum sizi de.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
M800pro neden almayayım hocam? Bir çok kişi M800pro diyor ama siz de bilirkişi olduğunuz için fikrinizi almak isterim.
Dostum elli defa söyledim MCU yüzünden takılma sorunu yaşayan çok insan var neden kaale almıyorsun beni..

Bende de vardı zaten R1, sattım sonra. Ürünün kalitesi çok güzel biliyorum. Arkadaşlar anlık bir karar ile bütçemi 2000 TL'ye çıkardım mouse için.

Bu arada klavye olarak da EK75 alıyorum, değil mi? Yoksa öneriniz var mı 1000 TL'ye.

Önerileriniz var mı arkadaşlar şimdi almam lazım kusura bakmayın yordum sizi de.
A950 Pro 4k kesinlikle.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Furkan Özlü
Dostum elli defa söyledim MCU yüzünden takılma sorunu yaşayan çok insan var neden kaale almıyorsun beni..

A950 Pro 4k kesinlikle.

Estağfirullah hocam kaale almamak değil tabii ki de fikriniz çok önemli olmasa burada sizin yazınızı beklemem. 4k için ekstra bir cihaz gerekiyormuş onu alacak para yok birde sistemim 1650 + İ510400f. 4k kaldırır mı bilmiyorum cihazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
Estağfirullah hocam kaale almamak değil tabii ki de fikriniz çok önemli olmasa burada sizin yazınızı beklemem. 4k için ekstra bir cihaz gerekiyormuş onu alacak para yok birde sistemim 1650 + İ510400f. 4k kaldırır mı bilmiyorum cihazım.
4k dongle yanında geliyor zaten dost.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Furkan Özlü
4k dongle yanında geliyor zaten dost.
Bilgisayarım kaldırır mı peki?

Hocam?