DP kullanman lazım veya hdmi 2.0ViewSonic vx2458 C-Mhd monitöre sahibim içinden Hdmi 1.4 kablo çıkıyor. 144 Hz kullanabilir miyim ? Yoksa Display Port kablo alsam daha mı iyi olur ?
Stabil olur mu acaba Yoksa ben Display Port kablo bakmaya başlıyayım mı ?Kullanabilirsin. HDMI 1.4 144Hz görüntüyü destekler.
Stabil olur tabii ki. Neden stabil olmasın? DP alman şart değil.Stabil olur mu acaba Yoksa ben Display Port kablo bakmaya başlıyayım mı ?
Şuan kasam gelmedigi için denemedim ama laptop bağladım 144 Hz'e nasıl ayarlayabilirimStabil olur tabii ki. Neden stabil olmasın? DP alman şart değil.
laptopdan alamazsın.Şuan kasam gelmedigi için denemedim ama laptop bağladım 144 Hz'e nasıl ayarlayabilirim
Tamamdırlaptopdan alamazsın.
Hdmi 1.4 kablo teoirkte 144hz desteklediğini biliyorum ama bu bazen mümkün olmayabiliyor 120hz e kadar çikanlari gördüm Hdmi kullanabilirsin ama yakın zamanda bir display port almani tavsiye ederim.ViewSonic vx2458 C-Mhd monitöre sahibim içinden Hdmi 1.4 kablo çıkıyor. 144 Hz kullanabilir miyim ? Yoksa Display Port kablo alsam daha mı iyi olur ?