Telefonum bozuk valla ama incelemeleri var youtubede. Öyle çok büyük taneler için iyi olmayabilir belki çekmez onları ama çok iyi toz, saç, kıl vb çekiyorvideo çekip atar mısın ? Almak isteyen veya alan kişilerin aklındaki sorularına cevap gelmiş olur.
bugün bi zurna dürüm sordum 50tl dediAşırı dandik bir ürün bilginiz olsun zaman geçtikçe bozulma ve performans kaybı yaşanılacak tır, her ne kadar fiyatı ucuz gelse de tozu dahi zar zor çeken uyduruk bir makineyi almanızı önermem.
toz alma konusunda başarılı buldum tavsiye ederimAldım bende bir adet 124 e geldi ilk sipariş diye olabilir.Ev için değil eşimin ofisi var tek oda orada yerin tozunu alsa yeter diye düşündüm. Sağlam gelsin is gorecegini düşünüyorum![]()
Aynen toz iyi temizliyor çok büyük şeyleri temizlemiyor. Benimkinin kutusu biraz ezik geldi ama ürün sağlamdı. Sadece yuvarlak gezmiyo. Neresi boşsa oradan giriyor çarrpınca yön değiştiriyoBen aldım sadece yuvarlak çiziyor ve tozları cekebiliyor çekirdek vs çekmiyor
50 miTelefonum bozuk valla ama incelemeleri var youtubede. Öyle çok büyük taneler için iyi olmayabilir belki çekmez onları ama çok iyi toz, saç, kıl vb çekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bugün bi zurna dürüm sordum 50tl dedi
toz alma konusunda başarılı buldum tavsiye ederimHele ki bu fiyata
Kedi için alasım var en kötü oynar veletÜrün benim de elime sağlam ulaştı evde 2 tane kesimle beraber yaşıyorum halıyı kaldırıp kullanırım 126tlye aldım az önce denedim gerçekten güzel çalışıyor kedi kılı sorununu çözdüğüme inaniyorum
8 günde geldi benimkiAlınır mı?
Gelir mi?
Bizim burda komşunun kedisi var korkup kaçıyorKedi için alasım var en kötü oynar velet![]()
Nasıl iyi mi bari?8 günde geldi benimki
Bizim burda komşunun kedisi var korkup kaçıyor![]()
Dediğim mini gırgır ile elektrikli süpürge karşımı. Yerdeki tozları alıyor çok büyük taneleri alamıyo çok güçlü değil. Yarım saat falan çalışma süresi var kutusunda öyle yazıyor ki zaten 15-20dk sonra falan yavaşlamaya başlıyor klasik çin ürünü. Ama bu fiyata beğendim ben tercih edilir. Gırgır alıp elle toz almaktansa kendi geziyor en azından aynı fiyataNasıl iyi mi bari?