14600kf için b760 çipset anakart önerisi

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Bütçe
6000
arkadaşlar 2 m.2 olsun. ram slotu sayısı çok önemli değil 2 tane de uygundur. vrm'leri kaliteli olsun. bir de çok dandik marka olmasın. ama illa msi asus olacak demiyorum. gigabyte olur colorful falan olur. bütçe olarak tam belli değil ne kadar ucuz olursa o kadar iyi ama fikir olması açısından 6k diyelim. ( biraz daha artırabilirim sağlam kaliteli bir şey varsa)

Düzenleme: DDR5 olacak yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
arkadaşlar 2 m.2 olsun. ram slotu sayısı çok önemli değil 2 tane de uygundur. vrm'leri kaliteli olsun. bir de çok dandik marka olmasın. ama illa msi asus olacak demiyorum. gigabyte olur colorful falan olur. bütçe olarak tam belli değil ne kadar ucuz olursa o kadar iyi ama fikir olması açısından 6k diyelim.
Kasanın ATX anakart uyumluluğu var mı
Bütçe belli değil demişsin ama illaki bir üst limit vardır

Kasanın ATX anakart uyumluluğu var mı
Bütçe belli değil demişsin ama illaki bir üst limit vardır
hocam toplama deniyorum da ne çıkar diye. 6500 falan da olur. atx kasa olacak büyük ihtimal evet. 7 maks diyebilirim sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir anakart buldum ama en ucuzu amazon'da. amazon.com.TR olsa da gümrük geçiriyorlar mı? :)

arkadaşlar 2 m.2 olsun. ram slotu sayısı çok önemli değil 2 tane de uygundur. vrm'leri kaliteli olsun. bir de çok dandik marka olmasın. ama illa msi asus olacak demiyorum. gigabyte olur colorful falan olur. bütçe olarak tam belli değil ne kadar ucuz olursa o kadar iyi ama fikir olması açısından 6k diyelim. ( biraz daha artırabilirim sağlam kaliteli bir şey varsa)

Düzenleme: DDR5 olacak yazmayı unutmuşum
B760 konusunda öneri yapanlar olur ama ben biraz daha arttırıp giriş seviyesi Z790 önerisi yapmak istiyorum.

hocam toplama deniyorum da ne çıkar diye. 6500 falan da olur. atx kasa olacak büyük ihtimal evet. 7 maks diyebilirim sanırım

şöyle bir anakart buldum ama en ucuzu amazon'da. amazon.com.TR olsa da gümrük geçiriyorlar mı? :)
Z SERİSİ 3 M2 SLOTLU

bütçeyi aşıyor hocam 250tlcik falan da olsa 7 olması için bile bir tarafımı yırttım. b760 yeter diye düşünüyorum
B760 eğer VRM leri iyi bir model alırsan yeter, sadece işlemcindeki “K” harfinin karşılığını alamazsın çünkü anakart overclock desteklemiyor olacak.

B760 eğer VRM leri iyi bir model alırsan yeter, sadece işlemcindeki “K” harfinin karşılığını alamazsın çünkü anakart overclock desteklemiyor olacak.
overclock merağım yok hocam. şimdi siz söylediniz diye baktım 14600'ün düzü daha ucuzmuş. ben en son baktığımda tersti 700tl falan kar ettik :D

Z SERİSİ 3 M2 SLOTLU
hocam o kadar çıkmayalım ya. 6-6,5 civarları kâfi. eyvallah z serisi ama bu işlemciye biraz fazla gelir bence zaten.

overclock merağım yok hocam. şimdi siz söylediniz diye baktım 14600'ün düzü daha ucuzmuş. ben en son baktığımda tersti 700tl falan kar ettik :D

hocam o kadar çıkmayalım ya. 6-6,5 civarları kâfi. eyvallah z serisi ama bu işlemciye biraz fazla gelir bence zaten.
İNTEL SEÇME SEBEBİNİZ NEDİR

patriot'un 32liklerinden düşünüyorum hocam
anakarttan bu kadar kalite düşürmektense
anakartı biraz kaliteli seç
şimdilik o ramin tek 16 sı ile idare et süründürmez seni
yakın zamanda 1 tane daha ram alacak bütçen olduğunda ram ekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,976
Üyeler