15 bin TL'ye Telefon önerisi

Şu durumda iPhone almazdım hocam dolar 1 TL artti fiyatlara 3k girdi

15k gibi bir bütçeye çıktıktan sonra android almak biraz saçmalık tabi seneye telefon değiştirmeyi düşünüyorsan alınır orası ayrı. iphone 12 öneririm.

15b istemidiniz de bende o para olsa 12bin liraya s21plus alırdım
Her türlü ihtiyacı karşılar oyun, kamera, ekran vs
Daha güzel seçenekler de vardır bilmiyorum ben olsam bunu alırdım sadece hem 3b cebinizde kalıyor :)

şimdi ruhum fakir 15b varken 12b lik telefon öneriyorum dicem de 12 az para degil benim telefonun iki katı zhjzhzjdh

50gb icloud 6,5₺. Yılda 78₺’ye 128 oluyor cihaz.
hocam ben 50gb icloud kullanıyorum fakat fotoğraflar telefonda yer kaplamasın istiyorum, 32gb ip7 var 10gb a yakın video ve fotoğraf dosyası var bunları telefonda değil sadece icloudda barındıramaz mıyım?

hocam ben 50gb icloud kullanıyorum fakat fotoğraflar telefonda yer kaplamasın istiyorum, 32gb ip7 var 10gb a yakın video ve fotoğraf dosyası var bunları telefonda değil sadece icloudda barındıramaz mıyım?
ayarlardan apple hesabından icloud a gir ordan fotoğraflara gir oradan da iphoneda en iyi saklama ayarını seç

ayarlardan apple hesabından icloud a gir ordan fotoğraflara gir oradan da iphoneda en iyi saklama ayarını seç
Evet hocam onu biliyorum ayar da o şekilde zaten. Ben direkt telefonda yer kaplamasın tamamen icloudda yer kaplasın istemiştim.

Evet hocam onu biliyorum ayar da o şekilde zaten. Ben direkt telefonda yer kaplamasın tamamen icloudda yer kaplasın istemiştim.
e öyle oluyor zaten bende o şekilde şuan ve telefonda yer kaplamıyor.

Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde Xiaomi note 8 pro var yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz
iPhone modellerine yönel kardeşim android alma sakın.

Geri