🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
İphone 13 pro 1tb iyi giderDeme öyle deme belki kullanan vardır.
Alınır.
İphone 13 pro 1tb iyi giderDeme öyle deme belki kullanan vardır.
Alınır.
Birde OnePlusGalaxy Note serisi Snapragon verisyon candır
hocam ben 50gb icloud kullanıyorum fakat fotoğraflar telefonda yer kaplamasın istiyorum, 32gb ip7 var 10gb a yakın video ve fotoğraf dosyası var bunları telefonda değil sadece icloudda barındıramaz mıyım?50gb icloud 6,5₺. Yılda 78₺’ye 128 oluyor cihaz.
ayarlardan apple hesabından icloud a gir ordan fotoğraflara gir oradan da iphoneda en iyi saklama ayarını seçhocam ben 50gb icloud kullanıyorum fakat fotoğraflar telefonda yer kaplamasın istiyorum, 32gb ip7 var 10gb a yakın video ve fotoğraf dosyası var bunları telefonda değil sadece icloudda barındıramaz mıyım?
Evet hocam onu biliyorum ayar da o şekilde zaten. Ben direkt telefonda yer kaplamasın tamamen icloudda yer kaplasın istemiştim.ayarlardan apple hesabından icloud a gir ordan fotoğraflara gir oradan da iphoneda en iyi saklama ayarını seç
e öyle oluyor zaten bende o şekilde şuan ve telefonda yer kaplamıyor.Evet hocam onu biliyorum ayar da o şekilde zaten. Ben direkt telefonda yer kaplamasın tamamen icloudda yer kaplasın istemiştim.
şuan ben de farkettim fotoğraflar 500mb yer kaplıyormuş 10gb boş alan varmışe öyle oluyor zaten bende o şekilde şuan ve telefonda yer kaplamıyor.
iPhone modellerine yönel kardeşim android alma sakın.Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde Xiaomi note 8 pro var yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz