15 bin TL'ye Telefon önerisi

Şu durumda iPhone almazdım hocam dolar 1 TL artti fiyatlara 3k girdi

15k gibi bir bütçeye çıktıktan sonra android almak biraz saçmalık tabi seneye telefon değiştirmeyi düşünüyorsan alınır orası ayrı. iphone 12 öneririm.

15b istemidiniz de bende o para olsa 12bin liraya s21plus alırdım
Her türlü ihtiyacı karşılar oyun, kamera, ekran vs
Daha güzel seçenekler de vardır bilmiyorum ben olsam bunu alırdım sadece hem 3b cebinizde kalıyor :)

şimdi ruhum fakir 15b varken 12b lik telefon öneriyorum dicem de 12 az para degil benim telefonun iki katı zhjzhzjdh

50gb icloud 6,5₺. Yılda 78₺’ye 128 oluyor cihaz.
hocam ben 50gb icloud kullanıyorum fakat fotoğraflar telefonda yer kaplamasın istiyorum, 32gb ip7 var 10gb a yakın video ve fotoğraf dosyası var bunları telefonda değil sadece icloudda barındıramaz mıyım?

hocam ben 50gb icloud kullanıyorum fakat fotoğraflar telefonda yer kaplamasın istiyorum, 32gb ip7 var 10gb a yakın video ve fotoğraf dosyası var bunları telefonda değil sadece icloudda barındıramaz mıyım?
ayarlardan apple hesabından icloud a gir ordan fotoğraflara gir oradan da iphoneda en iyi saklama ayarını seç

ayarlardan apple hesabından icloud a gir ordan fotoğraflara gir oradan da iphoneda en iyi saklama ayarını seç
Evet hocam onu biliyorum ayar da o şekilde zaten. Ben direkt telefonda yer kaplamasın tamamen icloudda yer kaplasın istemiştim.

Evet hocam onu biliyorum ayar da o şekilde zaten. Ben direkt telefonda yer kaplamasın tamamen icloudda yer kaplasın istemiştim.
e öyle oluyor zaten bende o şekilde şuan ve telefonda yer kaplamıyor.

Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde Xiaomi note 8 pro var yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz
iPhone modellerine yönel kardeşim android alma sakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri