Neler Yeni

Yardım 15 K Bütçede Robot Süpürge Tavsiyesi ?

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Adnan Karakoç
bende 5k fazla verip otomatik su alıp boşaltmasını + olarak görüyorum işte yoksa toz boşaltması için x10 alır geçerdim bence böyle ürünler için 5-7 k fazla değil üzerine zaten pahalı ürünler yani kullanan arkadaş da var 8 aydır ona da sorabilirsin mesela bide bu teknik servisçi var ondan da dönüş gelsin alacağım bende
burayada yazarsın en mantıklı en çekiş günü hangisiyse bende onu alırım hocam

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,917
İsim
Lokman Doğan
1742152107377.png

neyinize yetmiyor (!)

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Burak
1-2 hafta anca oluyor Xiaomi Robot X20 Pro modelini aldım 25K 'ya. Hayat kalitemiz yükseldi.
Bütçe buralara çıkamazsa da standsız olarak Dreame L10S Pro Gen2 modeli çok iyi kendi fiyatında.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Cengiz
1-2 hafta anca oluyor Xiaomi Robot X20 Pro modelini aldım 25K 'ya. Hayat kalitemiz yükseldi.
Bütçe buralara çıkamazsa da standsız olarak Dreame L10S Pro Gen2 modeli çok iyi kendi fiyatında.
bahsettiğin xaomi sadece kendi sitesinde var herhalde

Düzeltme : Pardon Şimdi Gördüm Akakcede Varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni konu açacağım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ana-konu-xiaomi-robot-vacuum-x20-plus-alinir-mi.1086380/ Buradan Devam Ediyorum Burayı Takip'e Al

Evet hocam bu model 8 ay civarı süredir kullanıyoruz herhangi bir sorun veya arıza yaşamadık bu süreçte hiçbir parçasını da yenilemedik filtre sağlığı zaten yüzde 60'da çöp torbasını da yenilemek yerine içini boşaltıp tekrar kullandım 8 ayda 4 kere doldu boşaltıp geri taktım sorun da olmadı yenisini almak zorunda değilsiniz yani.
Hocam Burayada Yazarsan Sevinirim : https://forum.donanimarsivi.com/konu/ana-konu-xiaomi-robot-vacuum-x20-plus-alinir-mi.1086380/

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Nava

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Saffet
normalde q7 alıp geçicektim sizin dediğiniz gibi sürekli peşinden dolanmaksa 7 fazla verip torbalı almak mantıklı geldi biraz fazla gibi değer mi bilemedim onu

su damıtma problemi oldu mu ve bu istasyon sizce çok büyük bir konfor mu
Su damıtma nedir bilmiyorum suyla alakalı bir sorun yaşamadım eğer mob işleminden sonra pis su haznesini boşaltır 3-4 gün bekletmezseniz koku olmuyor, eğer istasyonlu almazsanız ki arkadaşlarım istasyonsuz modellerden kullanıyorlar her süpürmede boşaltmaya üşeneceksiz bir süre sonra 3-4 süpürmeden sonra boşaltmaya başlayacaksınız bu da çekiş gücüne olumsuz yönde yansıyacak diğer tarafta ucuz olarak uyumlu torbalardan alırsanız 5 saniyede değiştireceksiniz ve bunu aşağı yukarı 2 ayda bir yapacaksınız makinenizde içinde kirle beklemek zorunda kalmayacak her süpürmede max verimle çalışacak, arada 15 bin fark olsa dahi yine istasyonlu alırdım.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Cengiz
normalde q7 alıp geçicektim sizin dediğiniz gibi sürekli peşinden dolanmaksa 7 fazla verip torbalı almak mantıklı geldi biraz fazla gibi değer mi bilemedim onu

su damıtma problemi oldu mu ve bu istasyon sizce çok büyük bir konfor mu
Dostum Ben Sipariş Ettim Haberin Olsun Trendyoldan 6 Taksit Peşin Fiyatına Bakalım Hayırlısı Gelince Bakacaz Artık Bu Arada Trendyolda 20 K Ya Geliyor Ürün Sonraki Satıcılar 22 K En Ucuzu Şuan Mart İndirimleri (Bahar İndirimleri) Son Günü O Yüzden Olabilir Alacaksan Elini Çabuk Tut Bence Boşuna 2 K Fazla Verme Servisçi Adamda Dönerse Yazarım Zaten

Top Bottom