MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Bütçe
- 10000
Yapay zekanın ram e ihriyaç duyması şirketlerin yeterimce üretim yapmaması kriz olmasıAlıntıyı görüntüleArkadaşlar cidden konudan uzak kaldığım için soruyorum bu kadar zamlanması sizce normal mi sebebi nedir
büyük firmaların ram ihtiyacından dolayı ulusal zam, 2026 nın ortalarında düzelir dendi arz talep meselesi kimse kolay kolay almaz zaten düşer zamanlaAlıntıyı görüntüleArkadaşlar cidden konudan uzak kaldığım için soruyorum bu kadar zamlanması sizce normal mi sebebi nedir
Hocam her şeyi anladım 5000 TL zam getirsen anlarım da ben bunu 7000 TL’ye aldım şu anki fiyatını görünce şok oldum bana hiç normal gelmedi yazık gerçekten yaYapay zekanın ram e ihriyaç duyması şirketlerin yeterimce üretim yapmaması kriz olması
Oda olabilir hocamurunun kendi fiyati degil bu. stok yetersizliginden dolayi zamlanan fahis fiyat
Yaz aylarinda tek 16 gb ram lisi 6000/30 modeli 1800 tl ye satiliyordu baya bir sistem toplama onerisinde bu ramleri öneriyordum. 32 gb ram 3600 tl ye geliyordu öyle söyleyeyim.Hocam her şeyi anladım 5000 TL zam getirsen anlarım da ben bunu 7000 TL’ye aldım şu anki fiyatını görünce şok oldum bana hiç normal gelmedi yazık gerçekten ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oda olabilir hocam
Üzücü bir durum gerçekten üzülüyorumYaz aylarinda tek 16 gb ram lisi 6000/30 modeli 1800 tl ye satiliyordu baya bir sistem toplama onerisinde bu ramleri öneriyordum. 32 gb ram 3600 tl ye geliyordu öyle söyleyeyim.
Hocam üzücü bir durum inşallah hayırlısı olurBen 11.11'den 1 hafta önce 3800₺'den sepete ekledim. İndirim olur diye bekledim şimdi 6500₺. Sistem hazır, RAM bekliyorum resmen
Ben 4050 TL'den 3 taksitli almıştım Mayıs ayında. Dizdiğim kasa 60-65 civarındaydı (monitör hariç) şimdi 80-85 küsürlere çıkmış hayırlısı olsun her şeyin, almak isteyenlere nasip etsin inşallah.Yaz aylarinda tek 16 gb ram lisi 6000/30 modeli 1800 tl ye satiliyordu baya bir sistem toplama onerisinde bu ramleri öneriyordum. 32 gb ram 3600 tl ye geliyordu öyle söyleyeyim.