15 yaşında keçi sakalı bırakma

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
165
1756080339932.webp
şu tarz bir keçi sakalı bırakmayı düşünüyorum. yani ufak ufak sakal az çok otursa da bıyıklarım çok sırıtıyor, tüy tüy duruyor. bıyıklarrı daha gür uzatmak için veya daha farklı tavsiyeler verebilirseniz çok sevinirim

Alıntıyı görüntüle şu tarz bir keçi sakalı bırakmayı düşünüyorum. yani ufak ufak sakal az çok otursa da bıyıklarım çok sırıtıyor, tüy tüy duruyor. bıyıklarrı daha gür uzatmak için veya daha farklı tavsiyeler verebilirseniz çok sevinirim
Sakkaların daha gür çıksın istiyorsan her hafta kes sonra bıyık bırak yoksa komik durabilir

okulda yasak 15 yaşına olduğuna göre lisede zorla kestirirler

okulda yasak 15 yaşına geçtiğine göre lisede zorla kestirirler
lise 3. sınıfa geçtim, okulumda çok dert etmiyorlar böyle şeyleri. saçlarımda uzun (topluyorum arkadan). yani okul açısından çok bir dert olacağını düşünmüyorum. umarım öyle olur.

bizim sınıftan birinde vardı hocalar tuttu çoçuğu götürdü tuvalete jiletle kanata kanata kestiler a vicdansızlar

bizim sınıftan birinde vardı hocalar tuttu çoçuğu götürdü tuvalete jiletle kanata kanata kestiler a vicdansızlar
ya ben 9. sınıftayken de yine sakalı böyle olan abiler vardı onlarda sene boyunca böyle gezmişlerdi, umarım bana öyle bişey yapmazlar...
yada en kötü okulun ilk günü müdür yardımcısına da danışabilirim bilmiyorum

ya ben 9. sınıftayken de yine sakalı böyle olan abiler vardı onlarda sene boyunca böyle gezmişlerdi, umarım bana öyle bişey yapmazlar...
yada en kötü okulun ilk günü müdür yardımcısına da danışabilirim bilmiyorum
valla sizin orayı bilmemde bizim burda acımıyorlar,
hem bence boşver sakalı falan sonra bide hocanın biri sana milletin önünde bağırır küçük düşürür
hocalar çok sever öyle otorite göstermeyi

bide ilk defa manita yapmışsın rezil olma
@Kurtbeyss reis yanlış anlamadın inşallah, rezil olma dediysem hani yukarda yazdımya hocalar azarlar herkesin önünde falan diye işte o anlamda rezil olma dedim, yoksa sakaldan rezil olcak bişey yok

Son düzenleme:
bide ilk defa manita yapmışsın rezil olma
@Kurtbeyss reis yanlış anlamadın inşallah, rezil olma dediysem hani yukarda yazdımya hocalar azarlar herkesin önünde falan diye işte o anlamda rezil olma dedim, yoksa sakaldan rezil olcak bişey yok
yok yok yanlış anlamadım sorun yok, her şey okeyde o hoca işleri biraz gözümü korkuttu benimde

Müsade etmezler yüzde yüz okulda saç başka sakal çok daha başka ve benceki hadi diyelim müsade etseler bile yapma bence 15 yaşında sakal dediğin şey tüy olarak çıkar çirkin durur 15 yaşında gerçek sakal çıkıyorsa hormonlar baya hızlı demek aynı yaştayız benimkiler baya tüy

Müsade etmezler yüzde yüz okulda saç başka sakal çok daha başka ve benceki hadi diyelim müsade etseler bile yapma bence 15 yaşında sakal dediğin şey tüy olarak çıkar çirkin durur 15 yaşında gerçek sakal çıkıyorsa hormonlar baya hızlı demek aynı yaştayız benimkiler baya tüy
yanak kısmındaki sakallar tüy tüy çıkıyor onun dışında çenedekiler daha gür daha çok belli oluyor bende, bıyık yine uzuyo uzamasına ama tüy tüy gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri